sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Zoco Home ja Marokon mausteet

Onko sinun kodissasi etnisiä mausteita, tuliaisia maailmalta, itämaisia vaikutteita tai eksoottista tunnelmaa? Matkailu avartaa, ja samalla pääsee tutustumaan aivan uusiin tunnelmiin. Uudessa ympäristössä saatan ihastua talojen rappauksiin ja pintoihin, ikkunaluukkuihin, massiivisiin tyynyihin, erilaisiin huonekaluihin ja koristeellisiin mattoihin. Syyskuussa (1.9.)  Zoco Home avaa verkkokaupan, jossa marokkolainen tyyli on vahvasti esillä.

Lisätietoja:  Zoco Home 

Olen varsinainen lyhtyjen kerääjä, joten erityisesti etsin kotiini tunnelmanluojia. Syksy ja pimenevät illat ovat muutenkin sellaista aikaa,jolloin tekee mieli sytyttää kynttilät sisälle ja ulos.

Kuvien kautta avautuu ripaus mystiikkaa, jossa on sekä lämpimiä että viileitä värejä. Isot tyynyt, lyhdyt, pouffit, kannut, tarjottimet ja koristeelliset kuviot kertovat omaa tarinaansa kulttuureista. Avajaisia odotellessa valikoimaa voi käydä kurkkimassa myös Zocon blogissa ja Facebookissa :)


Kuvat: Zoco Home (www.zocohome.fi)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niissä on pieni ripaus eksotiikkaa ja väriä. Vähän erilainen muotoilu kuin perinteisesti näillä kulmilla. Indiskassa tosin on ollut ihan kivoja myöskin :)

   Poista
 2. Ihanaa tunnelmaa ja kauniita lyhtyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka nautin kesästä, niin jotenkin syksyssä on kivaa se, kun lyhdyt ja kynttilät antavat tunnelmaa, ja voi käpertyä hyvällä omalla tunnolla kotisohvalle :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...