maanantai 15. heinäkuuta 2013

Under my umbrella

Toivottavasti siellä paistaa, sillä meillä on tullut ihan megapaljon vettä, ja kaupnpäälle vielä myrskyä ja tuulenpuuskia. Eipä haittaa, kun en ole sokeripalasta valmistettu :)

Mitä sitten sadesäällä oikein voisi tehdä?  Olen etsinyt reseptejä, selaillut vanhoja lehtiä ja suunnitellut ensi viikolle pientä retkeilyä ja sopivia kohteita visiitille. Voisihan sitä lähteä viltin alta uloskin. Eihän ole huonoa säätä, vaan pelkästään huonoja varusteita. Kumpparit jalkaan ja lätsistä lätäköihin hyppimään.


Siitä tulikin mieleen sateenvarjot. Kaapisssa on muutama sellainen, joka menee pieneen tilaan ja on kätevä ottaa mukaan. Olen kaupoissa ihaillut sellaisia pitkiä ja isoja sateenvarjoja. Jotenkin ne tuntuvat liian isoilta kuljettaa mukana, mutta tykkäisin sellaisesta tosi isosta varjosta. Monilla muotimerkeilläkin on omia, upeita varjoja. Sateenvarjo on jotenkin sellainen välttämättömyys, jonka huomaa vasta sitten, kun alkaa sataa. Ehkä sitä voisi panostaa enemmänkin varjon ulkonäköön :) Toisaalta hanskojen lisäksi sateenvarjo on juuri se tavara, jonka unohdan kuitenkin jonnekin sovituskoppiin.


Kuinka tarkkaan seuraat säätiedotuksia? Katsotko uutiset ja sään? Seuraatko lehdestä tai netistä ennustuksia? Veneilyharrastuksen aikana tuli tarkoin seurattua erilaisia tiedotteita. Toisaalta merellä oppi vähitellen tarkkailemaan myös meren käyttäytymistä ja pilviä muutenkin.

Nämä varjot löysin muuten pienestä sisustusliikkeestä, ja olisivat niin halunneet lähteä mukaani :)


Lapsena ei paljon säätiedotuksia tarvinnut. Ikkunasta näki paistaako vai sataako :) Olen yllättynyt miten kiinnostus säähän on lisääntynyt vuosien aikana. Jotenkin sitä haluaa suunnitella vähän puutarhatöitä ja menoja sen mukaan, jos on joustovaraa. No säätiedotukset päättyvät tähän. Aurinkoisia hetkiä sinulle toivotellen!

Kuva: keskimmäinen wehearit

6 kommenttia:

 1. Wau miten upea tuollainen sateenvarjokatos. Ja nuo pitsi-ihanuudet ovat aarteita. Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä, kun kaupungeissa tai rakennuksissa on kivoja taideteoksia, yllätyksiä tai muuta mukavaa vaihtelua :)

   Poista
 2. Löytyy sekä kokoontaittuvia että pitkiä sateenvarjoja. Autoissakin aina vähintään yksi varalla. Harvoinpa niitä tulee tarvittua. Olisiko noita kuvassasi olevia rimpsuvarjoja ollut siellä kaupassa mustana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseisessä kaupassa oli vain nämä varjot vaaleana. Minulla on kuitenkin sinulle ilouutinen. Lisbeth Dahlin valikoimassa on ihan hirmuisesti erilaisia rimpsuvarjoja värivaihtoehtoineen. Näin ne sekä kevään että tulevan talven kuvastossa. Molemmat kuvastot ovat nähtävissä osoitteessa www.lisbethdahl.com. Klikkaa sivulta Catalogue, niin pääset näkemään herkullisen tarjonnan. Sitten vaan jälleenmyyjää etsimään :)

   Poista
 3. Mäkin aina ihailen semmosia isoja sateenvarjoja, mutta eihän sellaista voi mukana kaupungilla kantaa.. Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti sellaiset tyylikkäät herrasmiehet kantavat mustaa, pitkää sateenvarjoa, mutta heillä ei sitten paljon muuta kannettavaa olekaan. Ja sitten olisi kiva, kun olisi sellainen romanttinen sateenvarjoteline eteisessä :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...