torstai 25. heinäkuuta 2013

Tuolihylly ja matkailun helmet

Matkailu on mukavaa silloin, kun ei tarvitse katsoa kelloon. Tällä kertaa emme ole buukanneet mitään tiettyä ohjelmaa, vaan katsomme vähän sään ja fiiliksen mukaan asioita. Aika paljon on tullut käveltyä, mutta toisaalta meillä on ollut rauhallinen ja rentouttava yöpymispaikka, jossa jäsenet ovat saaneet palautua. Siitä teenkin sitten erillisen postauksen, kun pääsen kotimaisemiin.

Tässä yksi hauskoista kohtaamisista. Tuoli oli kiinnitetty talon seinään, ja siinä lahjapaketti valmiina. Tämä ratkaisu kävisi aivan hyvin hyllyksi tai kukkatelineeksi.


"Vesi vanhin voitehista" -sanonta on jälleen todettu paikkansa pitäväksi.


Olen kerännyt matkalla kokemuksia, inpiraatiota, ajatuksia ja suunnitelmia. Etäisyys omaan arkeen kirkastaa ja selkeyttää monia asioita. Asiat saa laitettua myös oikeisiin mittasuhteisiin, ja olennainen erottuu paremmin.


Matkalla olen nähnyt paljon kauniita pitsejä. Niitä on ollut tyynyissä ja verhoissa. Vanhan tavaran kaupoissa niitä on ollut lakanoissa ja tyynyliinoissa sekä pöytäliinojen reunassa. Niitä voisin kerätä loputtomiin.


Päivän rientojen jälkeen väsymys hiipi jäseniin. Enää ei jaksanut mennä iltaravintolaan syömään, vaan tilasimme huoneeseen ruuat. Jättimäinen Burger-ateria sopi hiilari-himoon hyvin :)


Katsotaan, mitä uusi päivä tuo tullessaan. Ja sitten vielä yksi uutinen. Arvonta on suunnitteilla, joten pysykäähän kuulolla. Herkullista päivää sinulle!

2 kommenttia:

 1. Heippa Marianne :) Täällä kanssa kierretään ja ihmetellään Suomesta löytyviä ihanuuksia... :) Tuo Jokikadun tuolihylly-idea on myös sisällä hieno: siskoni aikanaan haali pieniä vanhoja tuoleja makkarin seinään hyllyiksi ja olivat varsin söpöläisiä <3

  Jään odottamaan lomaraportteja... ;) Terkut Sawosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa reissua sinne. Kyllä Kesä-Suomesta löytyy katseltavaa ja ihmeteltävää :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...