torstai 4. heinäkuuta 2013

Tuliaisia miehelleni

Tämän postauksen haluan omistaa miehelleni. Tyttöjen reissulla jutskataan ja tehdään tyttöjen juttuja, mutta ei me miesväkeä kuitenkaan unohdettu :) Lupasin laittaa postauksen tuliaisista, jotka toin miehelleni, ja tässäpä aiheesta ihan oma juttu.

Olen iloinen siitä, että saan hörhöillä, sisustaa, somistaa, tuunata, maalata, askarrella, ideoida, hullutella ja keksiä kaikenlaista, jotka näkyvät myös teille täällä blogissa. Siitä kiitän myös miestäni, joka ei pidä sitä "naisten, turhana hömpötyksenä", vaan saan tehdä ja toteuttaa erilaisia juttuja. Hän on myös kiinnostunut estetiikasta ja visuaalisista asioista, joten myös yhteisillä matkoilla päädymme samanlaisiin kohteisiin, eikä hänen tarvitse jäädä "äijäparkkiin". 

Siksipä haluankin sanoa viisi ihanaa asiaa miehestäni :)

1) Loistava huumorintaju ja läsnäolo hetkessä
2) Suklaiset silmät
3) Huolehtii isoista ja pienistä
4) Hänen kanssaan uskaltaisin lähteä maailman ääriin
5) Rohkaiseva ja kannustava herrasmies

Jos tämä oli turhan siirappista, niin katsoiko kukaan Kuninkaalliset häät-ohjelmaa Neloselta telkkarista? Siinä nuoripari hempeili niin lahjakkaasti, että ei voinut kuin hymyillä. Jos missasit ohjelman, niin netin arkistosta löytyy  varmasti. Sieltä kävin tsekkaamassa, kun sain vinkin.


Vaatteiden ostaminen toiselle ei aina ole yksinkertaista. Tuliaisten tuominen on kuitenkin aina mukavaa. Mieheni on auttamaton Boss-fani. Tällä kertaa kävi hyvä tuuri, sillä löysin alennusmyynnistä tällaisen setin todelliseen tarpeeseen. Merihenkinen kassi sisälsi ison pyyhkeen ja uimashortsit.

Joskus vaatteiden valitseminen toiselle on todella hupaisaa. Onneksi on kamerakännykkä niin voi tarvittaessa lähettää kuvan. Sanallinen kuvailu ei aina osu yksiin, ja toinen voi nähdä ihan eri kuvan päässä kuin mitä tuote todellisuudessa on. Tämän ostin ihan ylläriksi.


Tuliaisen ei tarvitse olla välttämättä mitään isoa. Meillä useimmiten on kysymys jostain inside-huumorista, jonka toinen ymmärtää.  

By the way. Kävin kurkkaamassa puutarhaan, ja tomaatit olivat jo vauhdilla saaneet väriä pintaan. Kohta niistä saa makoisaa salaattia. Nyt nauttimaan kupillinen teetä. Olinkin jo ehtinyt kaivata omaa irtoteetä :)

2 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...