maanantai 22. heinäkuuta 2013

Tilda, Marimekko ja Cokis

Terveisiä värien maailmasta. Tällä kertaa poimin värikartalta kaksi suosikkiparia, jotka ovat punainen ja valkoinen. Näillä karamelliväreillä lähdetään kohti uusia seikkailuja :)

Tämän Tilda-nuken olen ommellut lapselleni jokin aika sitten, mutta nyt oli sopiva hetki päästää neitokainen visiitille myös tänne blogiin. Mekon ylöäosa on Tilda-kankaasta, ja hame ihan ompelulaatikon löydöksistä tehty.


Hameessa on kaksi kerrosta. Alempi on ihan tavallista puuvillakangasta, ja päällä on sitten lisäkerros ohuesta sifonkimaisesta kankaasta.  Innostun aina loppusuoralla laittelemaan kaikkia koristeita. Laitoin sitten pitsiä vähän lisämausteeksi :)


Vaaleat kutrit on letitetty, ja vielä tein kaulakorunkin pitsistä ja helmestä.Tässäpä tulee toinen punavalkoinen aarre. Marimekon pussukka on nähnyt monta paikkakuntaa, käsilaukkua, kahvilaa ja ravintolaa. Siellä on pidetty kyniä, nenäliinoja, huulipunaa, eväitä ja mitä milloinkin. Pussukkaan mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Toisaalta se on kätevä taittaa, ja sen saa pieneen tilaan.


Tässä vielä kolmas punavalkoinen juttu. Kaapissa ei ollut tällä kertaa Pepsiä, mutta tämäkin juoma maistuu. Yleensä janojuoma on vesi tai Pellegrino. Ruuan kanssa juon melkein mitä vain, mutta erityisesti tulisten ruokien kanssa tykkään juoda Cokista.


Meikäläinen kääntää nyt tossut kohti uutta paikkakuntaa. Katsotaan minne tie vie, ja mistä seuraavat kuulumiset tulevat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...