tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tee se itse -shoes

Mitäs tykkäisit tällaisista kesäläpsyttimistä tai aamutossuista? Joskus on vaikea löytää sopivia kenkiä kaupasta, joten silloin täytyy kipaista askartelunurkkaukseen ja tehdä sellaiset vaikkapa omien mittojen mukaan ;) Ensimmäisen sateen tullessa nämä taitavat olla mennyttä, joten täytyy laittaa ne koristekäyttöön :)

Kaapissa oli sopivasti jäljellä erilaisia askartelupahveja ja papereita. Kengän pohjan piirtämisessä olen käyttänyt omaa pohjallista. Tein vähän pienemmän kooltaan, että sain pahvit riittämään. Kantalaput leikkasin erikseen, ja tupsu on tehty Tilda-kankaasta.


Tupsu on syntynyt siten, että leikkasin suorakaiteen muotoisen kangassuikaleen. Hapsutin sen saksilla koko pituudeltaan, mutta jätin noin sentin verran toiseen reunaan ilman hapsuja. Siten rullasin kanagaspalan, ja pujotin ruusukkeen pahviin tehdystä reiästä läpi.


Kenkäfriikeille voisi sopia tällainen vaikkapa onnittelukortiksi. Vähän pahvin teemoja ja kuvioita muuttamalla saa tossun ilmeestä tekijänsä tai saajansa näköisen :)Nyt onkin sitten pienen reissun aika. Juna vie Tampereelle, joten katsotaanpa mitä tuttu kaupunki tarjoaa tällä kertaa äidille ja tyttärelle :)  Tallipihan tunnelmaa on kehuttu, joten siellä olisi kiva käydä. Tiedossa on rentoilua, oleilua, fiilistelyä, vähän kauppoja, kahviloita ja yhdessä hengailua. Kuulemisiin ja ihania hetkiä toivotellen.

8 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...