perjantai 5. heinäkuuta 2013

Syksyn trendit / tässä ja nyt

Se on sitten ensimmäinen syksyn merkki, kun katalogit tipahtavat luukusta. Nythän kesä on just parhaimmillaan ja loma on alkanut. Ei nyt saa vielä tulla mitään syysmyrskyyn viittaavaa villapalttoomainosta. Siinä se nyt sitten on ihka elävänä, Elloksen kuvasto. Ensin ajattelin, että luen sen vasta kesäloman jälkeen. Sitten kuitenkin avasin muovin ja päätin hiukan kurkata. No loppujen lopuksi päätin vain vilkaista syksyn tunnelmia ja värejä. No seuraavaksi olin jo tekemässä merkintöjä ja sivunumeroita mahdollista tilausta varten.

Toisaalta. Kyllähän mä ehdin jo reissulla pikkasen miettiä ensi syksyä, kun ostin tuon kuvassa olevan huivin. Ajattelin, että se menisi jonkun tumman jakun tai paksumman takin kanssa. Ajatelkaa nyt kuinka helppoa olisi, jos ei olisi neljää vuodenaikaa. Olis pelkkiä kesävaatteita tai talvivaatteita (Jos siis olis aina talvi. Ei tykkää).

Hei C' moon. Mitä jos oliskin niinku tässä hetkessä eikä aina miettis seuraavaa vaihetta. Syksyllä pitäis miettiä talvea, talvella kesää ja kesällä jo syksyä. Lapsenakin sitä jotenkin nautti just siitä jätskistä, limpparista, mekosta tai tikkarista joka oli meneillään. Joten kuvasto saa nyt mennä nurkkaan odottamaan syksyä. Tai ehkä mä voisin sittenkin kurkata niitä verhoja, jotka ajattelin tilata.

Letkeitä ajatuksia ja mukavuutta toivottelen. Ihanaa kun käytte kurkkimassa täällä. Nautiskellaan hetkistä, eikä kurkita liikaa menneeseen tai tulevaan. Ollaan vaan. Tässä ja nyt. Ihanat.

3 kommenttia:

 1. Itsekin olen katsellut Ellokselta sisustusjuttuja. Kaunis huivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin kätevää, kun kauppa tulee kotiin postiluukusta ja nettiin:) Teemukin kanssa voi lokoisasti tehdä valintoja.

   Poista
 2. Minä otin tuon luettelon kevyenä terassilukemisena. Löysin kivan rantamekon ja kuopus kivan sängynpeitteen :)

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...