tiistai 16. heinäkuuta 2013

Sea Shell Cake ja takkatuli

Tämä päivä onkin kulunut "evakossa", kun nuoriso kokoontui viettämäään keskenään kesäpäivää kotiimme. Sateinen ja tuulinen päivä sopikin hyvin asioiden hoitamiseen. Sillä aikaa nuoret kävivät tutustumassa golfauksen saloihin ja meksikolaiseen ruokaan. Leffa kainalossa olivat tulleet kotiin kokkailemaan ja kotona tuoksuikin herkullinen ruoka, kun saavuimme kotiin. Oli se mukavaa tulla valmiiseen pöytään.

Lämpömittari on näyttänyt tänään sellaisia lukemia, että vähän jo houkuttelisi laittaa takka päälle. Pieni muistutus syksystä ei nyt ollenkaan vielä tunnu mukavalta, kun rantsukelejä odottelen :)

Suunnitelmissa on piipahtaa myös asuntomessuilla vielä loman aikana. Siitä on oikeastaan tullut jokavuotinen traditio. Mielenkiinnolla odottelen tämän vuoden tarjontaa. Ainakin asuntojen kokoluokka on nähtävästi pienentynyt aikaisemmista vuosista.


Huomenna on tiedossa leipomuksia torstain juhlia varten. Tässä vaiheessa on vielä jäljellä simpukkakakkua. Sitä ei kuitenkaan kannata maistella, jos haluaa säilyttää purukaluston tallella :)


Nyt siis hakemaan koivuhalkoja ja tunnelmoimaan teekupin kanssa  takan ääressä. Kuulemisiin ja kaikkea mukavaa sinulle toivotellen :)

2 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...