perjantai 26. heinäkuuta 2013

Ripaus romantiikkaa

Tällä kertaa kuvamaailmassa on ripaus romantiikkaa. Ehkä se johtuu siitä, että olen ollut muutaman päivän sellaisessa marinadissa, että ruusunpunaiset ajatukset ovat valloittaneet ajatukseni. Siitä voi tietysti kiittää matkailuseuraa ja ihastuttavaa ympäristöä :)

Kokoelmassani hallitseva väri on valkoinen, ja jokaisessa kuvassa on jotain sellaista, joka vangitsi huomioni asuntomessuilla. Sitten pala kuvaamisen arkea. Kuvaaminen asuntomessuilla ei ole niin ruusuista aina kuin toivoisi. Tässä muutama tosiseikka. Ulkona satoi ja tuuli kuvauspäivänä rankasti. Kamera oli suojattava aina ulkona jotenkin. Talossa oli paljon porukkaa ja jonot huoneisiin pitkät. Kelvollista kuvakulmaa oli välillä hankala saada. En halunnut jäädä myöskään jonon tai ovensuun tukkijaksi kamerani takia, joten yritin toimia ripeästi.

Välillä kuvassa olikin enemmän naamoja, laukkuja, reppuja, muiden kameroita ja toisten sormia tai käsiä osoittamassa jotain kohdetta. Valaistusolosuhteeet muuttuvat ulkoa sisälle mentäessä ja huoneesta toiseen. Ensin sataa, sitten aurinko pilkahtaa, sisällä on pimeää, sitten on kattovaloa, pöytälamppua, spottia, lediä, suoravaloa, hajavaloa, ja kaikki iloisena sekamelskana ruuhkaisessa huoneessa.

Toisaalta taloja ja erilaisia sisustuksia on niin paljon, että monet yksityiskohdat unohtaa. Kuvia on kiva katsoa jälkeenpäin ja muistella, että "ai tuollainenkin oli siellä". Joten kaikki on sen arvoista, ja toivottavasti tekin saatte siitä iloa :)  Kaiken keskellä en kuitenkaan kaatunut naamalleni tai selälleni. Astuin vain kerran mieheni varpaille peruuttaessani. En tiputtanut yhtään maljakkoa tai kaatanut jalkalamppua. Jeee!

Kransseja ei ole koskaan liikaa. Pitsi ja sydän ovat sopiva pari.


Sammakko odottamassa kenties suudelmaa :)


Hentoa ja utuista pehmeää valoa.


Kristallit tuovat ripauksen luksusta tähän valaisimeen.


Ihanat tekstiilit viimeistelevät vuoteen. Tässä syksyn värejä ja pienet kukkakimput.


Kuhertelulle löytyy aina aika ja paikka.


Nämä valaisimet loivat makuuhuoneeseen pehmeän ja levollisen tunnelman. Lintu kurkistelee linssiin :)


Tämä huone oli kodikkaan mökkimäinen. Vauvan tuoksun voi tuntea tässä huonessa.


Vähän klassisempaa linjaa. Pidän tuosta pienestä vitriinistä kovasti.


Tässä tämänkertainen kooste. Viikonloppu kurkkii nurkan takaa. Kohta pitäisi päästä kotipuutarhaan tekemään tarkastuskierros lämpimien päivien jälkeen. Leppoisaa päivää!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joistakin kodeista vain tuli se tunne, että tämä tuntuu mukavalta tai tunnelma on hyvä. Sitä ei aina pysty itsekään selittämään. Ihan niin kuin kodin hankkiminen. Toisaalta tunne voi mennä järjen edelle :)

   Poista
 2. Aivan ihania nuo pörröisenpehmeät valaisimet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olivat niin ihanan hattaramaiset, että olisi tehnyt mieli hypistellä kangasta :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...