sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Raymond Weil vai Michael Kors

Olen viime aikoina katsellut uusia kelloja, ja valikoima tuntuu olevan niin megalomaaninen, että valinta ei tunnu helpolta. Yksi suosikkikelloni on tällä hetkellä Raymond Weil -kello, joka on ollut käytössä aika monta vuotta. Se on kooltaan melko pieni ja siro korukello, joten isommat kellotaulut toisivat vaihtelua. Myös valkoinen  tai jokin vaalea väri kiinnostaisi.

Muistan vieläkin, kun sain ensimmäisen kellon muistaakseni ekaluokalla. Se oli tosi tärkeä juttu, kun ranteessa oli oma "aikarauta". Toisin on ollut tyttärelläni. Hän ei halunnut kelloa moniin vuosiin, vaan piti sitä häiritsevänä, kun ranteessa on jotain ylimääräistä. Tosin mieli on muuttunut sen jälkeen :)

Kellotrendit ovat vaihdelleet vuosien aikana. On ollut viisarit, ilman viisareita, digitaalinäyttöä, metalliranneke ja nahkaranneke. Jossakin kellossa taisi olla niin paljon erilaisia toimintoja, että puoliakaan en niistä käyttänyt koskaan. Jossain vaiheessa tuli keep it simple -vaihe.


Näissä kuvissa on Michael Kors -malliston kelloja keväältä 2013. Nahkaremmi on muuten taas näyttänyt comebackin merkkejä. Tuo oikeanpuoleinen, valkoinen viehättäisi kovasti.


 Eivätkä nämäkään hassumpia ole...


Montako kelloa on riittävästi? Toiset eivät käytä ollenkaan kelloa, vaan katsovat ajan puhelimesta. Sitten on erikseen vielä erilaiset huumorikellot, joilla voi viihdyttää itseään arjessa. Miten olisi Hello Kitty -kello ? No tämä asia saa jäädä vielä hautumaan, joten täytyy jatkaa esitteiden selailua :)

2 kommenttia:

  1. Kauniita kelloja. Mutta valinta on kyllä vaikea, mikä olisi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perinteisten kellomerkkien lisäksi monilla muotisuunnittelijoilla on myös kelloja nykyään, joten valikoima vaan kasvaa :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...