lauantai 6. heinäkuuta 2013

Purnukoita ja villi takatukka

Meillä ollaan lasi-intoilijoita. Mieheni tykkää erityisesti värillisestä lasista, ja minä olen oikeastaan kaikkiruokainen. Purnukoissa pidän esillä usein vaihtuvia asetelmia. Pohjalla voisi käyttää koristehiekkaa, mutta tykkään laittaa myös sokeria.

Huomasin että nyt on vihdoin aika tehdä pieni putsaus jääkapille. Sinne on jäänyt "pyörimään" joitakin lasipurkkeja, joiden päivämääristä ei ole mitään kunnollista muistikuvaa. Ajattelinkin ottaa niitä koristekäyttöön kunnes syksyn marjakausi on parhaimmillaan.

Säilytätkö muuten esimerkiksi jauhoja, makaroneja ja muita ruoka-aineita omissa pakkauksissaan vai purkeissa? Minulla on joitakin tuotteita varten omat purkit, mutta keittiössä pitäisi olla ehkä vähän lisää pöytätilaa kunnon settiä varten. Meillä kiertää kaapistot keittiön ympäri, ja sitten on vielä yksi ikkuna. Siten ei jää vapaata seinätilaa esimerkiksi hyllykköä varten. Ehkä mun pitäisi joku kerta laittaa tänne keittiökuva :) Se on kuitenkin se paikka, jossa eniten viihdytään.


Tuli tässä mieleen myös, että muovi teki melkoisen vallankumouksen aikoinaan tullessaan uutuutena markkinoille. Muovin käyttö on helpottanut ja keventänyt monta keittiön askaretta, mutta kyllä vanhoissa lasipurkeissa on jotain tunnelmallista, joka viehättää.


Katsottiin muuten eilen illalla Vuonna 85 -leffa. Ounou miten siihen olikin saatu mahtumaan kaikki sen ajan "hauskuudet". Takatukka, Datsun, järjettömät olkatoppaukset ja tiiliskivi-kannettavat kännykät. Ei kait ne vaan tuu takasin...

Tänään pitäisi nautiskella auringosta, hiekasta ja ulkoilmasta, jos ensi viikolla tarvitaan pipoa ja lapasia :) Ihanaa päivää sinulle -Kuulemisiin!

6 kommenttia:

 1. Rakastan vanhoja laipurkkeja, mutta miten saisin mieheni tämän ymmärtämään....:)
  Aina ihmettelee, että eikö noita jo ole...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehillehän voisi vinkata, että lasipurkeissa on niin kätevä säilyttää muttereita, ruuveja, mittoja ja muuta autosälää :)

   Poista
 2. Makin tykkään lasipurkeista, eniten just tommosista kirkkaista. Ne ovat kyllä tosi kauniita ja kivoja asetelmia olet tehnyt purkkien sisään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa pieni miinus niissä on, että kaikki ihanat purnukat pöydillä keräävät pölyä...

   Poista
 3. Juuri poimin lasinkeräykseen menossa olleita lasipurkkeja talteen...ajattelin laittaa ompeluhuoneen napit ja nauhat järjestykseen. Se on minun valtakuntaani,joten siellä monet lasipurkit saavat rauhassa olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkit on just kivoja tuollaisten pikkutarvikkeiden säilyttämiseen :)Jos miehellä on autotalli, niin kyllä naisellakin voi olla oma valtakunta :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...