lauantai 13. heinäkuuta 2013

Päivä omalla terassilla

Tässä on tuorein tomaattisaldo. Päivä lähti mukavasti käyntiin punaisilla tomaateilla, mutta mihin kaikki mansikat häviävät? Raakileita on ollut vaikka kuinka paljon, mutta valmiita marjoja ei näy montakaan. Mysteerimuurahaiset tai muut ötökkäliinit ovat varmaan käyneet vierailulla.

Tänään piti olla aivan loistavan lämmin rantsupäivä, mutta pilvistä näyttää olevan eikä lämpötila ole ollut kovinkaan helteinen meillä. Täällä merenrannalla säätilat menevät omien oikkujen mukaan, eivätkä ennustukset useinkaan osu  ihan kohdilleen.


Päätimmekin sitten viettää aikaa terassilla. Kuvasta näkyy, että vilttejä tarvittiin ja vielä lisäksi kupponen kuumaa :) Tuo meidän köynnös on ihan hassu. Toinen pää on ihan tuuhea, ja toisesta päästä lehdet eivät oikein jaksa pukata kunnolla. Toiveena on, että se kasvaisi umpeen. Ehkä se on vähän varjoisampi ja viileämpi kohta.


Illaksi on tiedossa live-musiikkia ja illanistujaiset tuttavapariskunnan kanssa. Jotain pitäisi kaapista loihtia esille :) Katsotaanpa nyt kuinka myöhään menee, mutta mikäs kiire tässä on, kun on kesäloma ja valoisat yöt. Kyllä sitä sitten kotosallakin ehtii nautiskella syksyn ja talven viimoissa.


Toivottavasti sinun viikonloppusi täyttyy mukavista hetkistä. Alakerrassa tuoksuu tomaattikastike. Taitaa mies siellä kokkailla lasagnea. Onkohan uusi vai vanha resepti? Lopputuloksen paljastan sitten ensi kerralla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...