lauantai 20. heinäkuuta 2013

Oudoin kirjanmerkki ever?

Voisitko ajatella käyttäväsi kirjanmerkkinä kinkkusiivua, juustoa tai silakkaa? No tällaiset löydöt ovat kuitenkin täyttä arkea kirjastonhoitajien työssä. Sanomalehti Pohjalaisen artikkeli (Enni Yli-Hynnilä) kertoo Kirjastomuseon näyttelystä, johon on koottu eriskummallisia kirjanmerkkejä vuosien varrelta. Ruoka tosin on homehtunut, mutta ovat luetteloituina listaan.

Kirjastonhoitajien kokemuksia on kerätty ympäri Suomea. Tuttuja kirjanmerkkejä ovat valokuvat, kuitit ja postikortit. Lisäksi on artikkelin mukaan löytynyt rahaa, avioerohakemus ja voileipä. Pariisin matkaoppaan välistä on tupsahtanut bikinit! Ajattelin mennä ihan konkreettisesti paikanpäälle tutustumaan näyttelyyn viimeistään elokuun aikana :)

Tämähän laittaa kirjastonhoitajan työn jännittävyyden aivan uudelle tasolle! Yllätyksiä ja sotkua voi tulla vastaan. Välillä olen kyllä miettinyt lainattua kirjaa lukiessa itsekin, että minkähän aterian yhteydessä tätä on tahrojen perusteella luettu.

Tässä kuvassa ei kuitenkaan ole oma kirjanmerkki vaan iltapala.  Jonkun blogissa oli aivan vähän aikaa sitten postaus täytetyistä avocadoista. Tykkään myös täytetyistä avocadoista, ja tällä kertaa laitoin tomaattia, broileria ja persiljaa. Lisukkeena oli kermaviilikastiketta, jossa oli ruohosipulia.


Illan asu pop-keikalle on tässä. Luotan tällä kertaa ihan perusjuttuihin. Esiintymislava on järven rannalla, ja kesäinen ilta on varmaan viileä. Farkkutakki on tyttären, joten täytyy vielä anoa lupa käyttöön :)


Ilmassa on aavistus syksyä. Pionit ovat jaksaneet kukkia pitkään, mutta nyt näkyy nuukahtamisen merkkejä. 


Näillä mennään, ja ilta voi vierähtää myöhäänkin. Kuulemisiin ja ihania hetkiä sinulle toivotellen!

1 kommentti:

  1. Aika hauskoja kirjanmerkkejä! Minulla tarttui uusimmaksi kirjanmerkiksi Finnairin servetti. Upea kuva pioneista, ne ovat niin kauniita!

    VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...