maanantai 1. heinäkuuta 2013

Oliks tää mun vai sun lasi?

Nappasin tähän postaukseen yhden vinkin, joka oli käytössä viikonlopun juhlissa. Salissa oli suunniteltu istumajärjestys, ja jokaisella oli oma nimilappu pöydällä. Porukkaa oli noin sata henkeä, joten illan mittaan pöydille kerääntyi runsaasti laseja.

Virallisen ruokailun päätyttyä seremoniamerstari antoi ohjeen sitoa nimilappu viinilasiin kiinni. Näin jokainen löytää oman lasinsa, eivätkä ne mene sekaisin. Juhlien loppupuolella käy yleensä niin, että porukat liikkuvat ja siirtyvät toisiin pöytiin. Tämä on helppo tapa tarkistaa oma lasi.

Näiden lappujen askartelemiseen ja paperinarujen laittamiseen onkin siten vierähtänyt jokunen tunti.


Näin on uusi viikko polkaistu käyntiin. Moottori vähän yskähteli aamulla, mutta lähti käyntiin kuitenkin :) Viikko vielä kesälomaan, joten aamukampa on jo käytössä.

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Yksinkertainen ja kuitenkin näppärä :)Ajattelin kokeilla tuota ensi kerralla, kun on vähän enemmän porukkaa.

   Poista
 2. Mun äidillä on sellaiset metalliset pienet lätkät jotka pujotetaan lasin jalkoihin, ettei mene vierailla lasit sekaisin. Kätevää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on nykyään niin monenlaisia söpöjä juttuja tarjolla :)

   Poista
 3. Tosi kiva idea, vaikka pienempiinkin juhliin :) Ja kun noista saa sitten niin persoonalliset ja juhlaan sopivat kun vaan ääntää ja askartelee. Ja helppoakin , tämmöiselle tumpelolle :)) luulisi ainakin. Ihanaa kun joku näkee vaivaa ...


  Kivaa kesää!

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...