sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Nalle kainalossa ja Pappagallo

Tässä olen minä, lempipaikkani sohvalla ja lekotteluasento lähes koko päivälle :) Oikeastaan tässä on karvainen ystäväni, jonka ei tartte kesäaikana miettiä sheivauksia. Turkki päällä jokasäällä. Eilinen meni vähän myöhään. Mentiin ystävien kanssa terassille ja kuuntelemaan live-bändiä. Oltiin paikalla jo hyvissä ajoin, kun homman piti startata kymmenen jälkeen. Olikin sitten käynyt kahden artistin päällekkäinen tuplabuukkaus. Ensin veti trubaduuri puolitoista tuntia ja sitten toinen artisti oman settinsä. Nukkumatti ei sitten jättänytkään hiekkaa, kun en ollut kotona. Uniaika meni ohi, ja mitäs sitä sitten turhia nukkumaan kesäyönä.

Juttu luisti, tupa oli täynnä porukkaa ja päästiin kesäiseen tunnelmaan. Ilta vilahtikin sitten nopeasti. Toivon vain kovasti onnea tuttaville, jotka lähtivät vielä junareissuun aikaisella aamujunalla :) Minä käperryn sitten laiskottelemaan sohvan pohjalle.

Koko porukka on jälleen kasassa, kun reissaajat saapuivat Tukholmasta. Laitan kivoista tuliaisista oman postauksen :)


Kunnon pyjamapäivänä täytyy huolehtia siitä, että teetä ja suklaata on riittävästi :)


Tykkään muuten tehdä kotona omat vohvelitötteröt. Nämä Pappagallon vohvelit ovat makoisia ja rapeita.


Mieheni teki eilen kunnon kulhon lasagnea, joten tänään ei tarvitsekaan välttämättä tehdä uutta ruokaa. Välissä oli jauhelihan lisäksi kesäkurpitsaa ja oliiveja. Oikeastaan maut vielä tiivistyvät seuraavana päivänä, kun sitä lämmittää uudestaan :)


Sitten täytyy ottaa pieni kisa harakoitten kanssa, kumpi nappaa mansikat ensin.


Tämäkin viikonloppu kurkottaa taas kohti seuraavaa viikkoa. Eivät kovin lämmintä luvanneet, joten joutuukohan tässä katsomaan äkkilähtöjä kohta netistä. Ensi viikolla tosin meillä on juhlat ja yksi konserttkin on tiedossa viikon päästä, joten vielä täytyy pysytellä näköetäisyydellä kotipaikkakunnalla :)

4 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkusia! Nams! mulla löytyy saman moinen Nalle Puh, jonka joskus 14 vuotiaana halusin :D. Nyt on sitten varastossa odottamassa seuraavaa halijaa meidän perheessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä Puh on tyttäreni, mutta nallen kainalossa viihtyvät kyllä muutkin :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...