keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Meidän pupu ja juhlavalmisteluja

Tänään on päivä ennen juhlia. Tiedossa on yhdistetty puutarha/beach house -henkinen tapahtuma. Se onkin tarkoittanut kaikenlaista pientä puuhastelua, siivoamista, tarvikkeiden hankintaa ja leipomista.

Tässä on muuten meidän kodin pupu, jolla on ihan oma tehtävä. Mekon helma levenee, mutta alareunassa on kuminauha. Pupun mekko onkin muovipussien säilytyspaikka :) Sieltä niitä on kätevä ottaa esille tarvittaessa, ja muuten ne pysyvätkin sopivasti piilossa.


Nuorisolla on ihan muuta ajateltavaa tänään tyyliin: "Mä haluan uuden mallin hiuksille. Mikähän näistä sopisi. Leikkaisko otsiksen. Paljonkohan uskaltais leikata. Mitä jos se menee pilalle?"


Sisähommien lisäksi touhusin myös puutarhassa. Nurmikon leikkaaminen on toisille pakko, mutta mielestäni jotenkin rentouttavaa. Siinä on alku ja loppu. Sitten näkee vielä konkreettisesti työn tuloksen. Lisäksi piti vähän leikellä rönsyjä, oksia ja rikkaruohoa. Kun yhdestä paikasta aloittaa, niin siinä onkin sitten äkkiä kärryllinen tavaraa :)


Haaviin ei ole jäänyt mitään kovin mainittavaa, mutta täytyyhän pussin pohjalla jotain täytettä olla :)


Juhlissa tarjolla on sopivasti suolaista ja makeaa. Lohi on saalistettu kalatiskiltä, ja kakku odottaa vielä tekijäänsä. Lisäksi on muutamia ylläreitä.Toivotaan, että sää suosii juhlijoita. Lupaan laitella sitten kuvia tänne juhlista ja tarjoiluista. Kepeän kesäistä tunnelmaa toivotellen!

2 kommenttia:

  1. Noi edellisen postauksne GreenGate oillit ovat munkin hankintalistalla. Juhlien valmistelu on aina kivaa ja etenkin rennot ppuutarhajuhlat ovat aina kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina löytyy sen verran aihetta, että voi pienen kakun pyöräyttää ja laittaa kekkerit. Vaikkapa sitten nyyttärit :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...