maanantai 15. heinäkuuta 2013

Mansikkateetä Tukholmasta

Tässä tulee pieni teevinkki ja samalla myös söpö käyntikohde Tukholmaan. Teen ystävänä etsin isoilta ja pieniltä paikkakunnilta aina sellaisia kohteita, joissa tee tuoksuu. Kullan arvoisia ovat sellaiset kahvilat, joissa on monipuolinen valikoima teelaatuja. Lisäksi on tuliaisiksi kiva tuoda jotain uusia makuja.

Osa porukasta on ollut Tukholmassa, ja sain sieltä tuliaisiksi mansikkateetä ja tällaisen söpön purkin. Tämä oli yksi herkullisimpia teekokemuksiani pitkään aikaan. Mansikka tuoksui ja maistui pehmeän maukkaalta, eikä ollenkaan teolliselta aromilta.


Muutama viikko sitten ostin kokeeksi kookosteetä, ja se tuoksui lämpimälle tropiikille. Maku ei kuitenkaan ollut ihan yhtä mehukas kuin tässä mansikkateessä.


Monia kivoja teelaatuja on myös pusseissa, mutta kotona laitan melkein aina irtoteetä :)


Mansikkateen ostospaikka on TheHuset Danielsson, Kungsgatan 51, Stockholm. Aivan keskustasta löytyy, jos siellä tienoilla on muutenkin kiertelemässä. Olen käynyt muutamia kertoja siellä, ja tarjolla on teen lisäksi kaikenlaisia purkkeja, kuppeja ja tarvikkeita.


Tässä pieni kurkistus myymälään.


Täytyyhän kuninkaallisilla ja pienillä prinsessoilla olla myös oma teesekoitus :)Nyt sitten kiehautankin kuumaa vettä, ja nautin kupillisen mansikkaista herkkua. Täytyypä katsella ympärille, jos Suomesta löytyisi samanlaista, ettei tulisi hakumatkat niin kalliiksi :) Kuulemisiin lämpöisin terveisin!

Kuvat: 4,5 ja 6 TheHuset Danielsson

5 kommenttia:

 1. Itse en ole teen ystävä, mutta nuo kaikki purkit ja teekannut ovat aivan ihania! Niin ja teen tuoksu on mielestäni kyllä todella herkullinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kahvin kanssa sama juttu. Tykkään kovasti siitä tuoksusta, mutta makua täytyy vielä vähän harjoitella :)

   Poista
 2. Jo tämä herkullinen tarjoilu tekee minusta kahvin ystävästä vannoutuneen teen ystävän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan teen ystävien joukkoon :)

   Poista
 3. Teen intohimoisena ystävänä ihania teevinkkejä sulla :)

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...