perjantai 5. heinäkuuta 2013

Lahjoja puutarhasta

Askartelunurkkauksessa on muutama puutarhatuliainen taas valmiina. Kaapissa on nippu turveruukkuja esikasvatusta varten, ja ne käyvät oikein hyvin monenlaiseen tarkoitukseen. Toiveissa on, että näistä purkeista pilkistää basilikaa jossain vaiheessa.

Sinivalkoinen kansi on paperinen muffinssivuoka, jonka olen joskus ostanut Ikeasta. Halkaisija on normaalia vuokaa suurempi, ja ne ovat ehkä vähän matalampia.

Aikaisempi postaus turveruukkujen käytöstä löytyy linkistä: Pieni puutarhalahja 


Viimeistelyssä olen käyttänyt kuivattuja appelsiinirenkaita. Niitä voi kuivattaa itse tai hankkia valmiina. Yksi suosikkikauppa on Punnitse ja Säästä, jossa myydään todella paljon kuivattuja hedelmiä, vihanneksia, jauhoja ja eksoottisiakin vaihtoehtoja. Harmi vaan, että meidän paikkakunnalla ei ole sitä kauppaa, mutta reissuilta aina hankin jotain kokeiluja varastoon.Eipä muuta kuin herkuttelemaan. Ja voihan purkkeihin laittaa jotain muutakin kuin multaa ja siemeniä. Valmiit herkut pääsee sitten nauttimaan heti, eikä tarvitse tuskailla kastelun ja hoitamisen kanssa :)

Lupasin muuten laittaa tähän postaukseen mukaan vinkin varmuuskopion tekemisestä. Bloggaajilla on sivustoillaan paljon sellaisia aarteita, työtä ja vaivaa, joiden katoaminen bittiavaruuteen harmittaisi suunnattomasti. Itsellänikin oli tänään Bloggerin ongelmien vuoksi blogi hetken karkuteillä.

Kirjaudu ensin omaan blogiisi.
Sinulle on varmastikin tuttu sivu, jossa on lista vasemmalla: Yleiskatsaus, tekstit, sivut jne. Listan loppupäässä lukee mm. ulkoasu ja malli. Klikkaa sanaa "Malli".
Sen jälkeen olet sivulla, jonka oikeassa yläkulmassa (rataksen vieressä) on painike, jossa lukee Varmuuskopioi/Palauta. Klikkaa sitä.
Valitse sitten "lataa koko malli" ja tallenna se (save as). Tästä voit valita tallennuspaikan esimerkiksi Downloadseihin, josta voit siirtää sen sitten haluamaasi kansioon. Näillä pitäisi onnistua :)

Nyt toivottelen oikein mukavaa viikonlopua kaikille! Taidan lähteä hakemaan jotain herkkuja kaupasta loman kunniaksi :)

4 kommenttia:

 1. Söpöjä juttuja olet keksinyt.No olis nyt kiva viedä jos mennään maille päin.Orvokit sopii hyvin reksiviitaksi-Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä kestä kovin kauan tehdä, jos on ainekset lähettyvillä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eipä kestä :)Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...