keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kirpparikierroksen ihanuudet

Heissulivei ja terkkuja kirppiskierrokselta! Tänään oltiin aamupäivällä niin reippaita, että loppupäiväksi lähdettiin katsastamaan aarteita. Kyllä nyt tuntuu mukavalta, kun jääkaappi on jynssätty putipuhtaaksi. Vasta tyhjennettynä sen huomasi miten kovasti se oli pesun tarpeessa. No onhan tässä ollut arkea ja monenmoista juhlaakin välillä :)

Mutta eihän mun pitänyt jääkaapista jutella vaan kirpparikierroksesta. Kulmakunnan tarjonta heinäkuussa tuli katseltua läpi. Päivän löytö oli metallinen kakkuvuoka 2 €.  Se oli parhaat päivänsä nähnyt, lommoilla ja kulunut, eli siis juuri sopiva muuhun kuin leivontaan. Talvella siitä saa tehtyä ainakin jäädyttämällä tuikku- ja kynttilälyhtyjä.

Kirpparilla oli tällainen nurkkaus, jossa ikkunakehyksiin oli ripustettu kaikenlaista houkutinta roikkumaan.


Tykkään muuten aivan hirmuisesti vanhoista julisteista ja korteista. Niissä on sellaista vanhanajan nostalgista tunnelmaa. Tässä julisteessa on kaikenlaisia ompeluun liittyviä tarvikkeita. 


Nykyään haluttua tavaraa ovat myös entisaikojen koulujen pahviset opetuskäyttöön tarkoitetut pahvitaulut. Niissä saattaa olla esimerkiksi kasvien nimet tai jotain muuta opetuksellista materiaalia. Monia niistä tehdään myös uustuotantona.


Tämmöiset ripustettavat koristeet ovat mielestäni kivoja. Sellaisen voisi vaikkapa näpertää pikkulusikoista, haarukoista tai veitsistä. Näitä on ollut jossain myös valaisimena.


Kyllä vanhan tavaran penkominen on hauskaa mutta myös kuluttavaa. Huomasin, että se osittain johtuu myös siitä, että  hyllyt ovat täynnä sekalaista tavaraa ilman mitään tolkullista järjestystä. Loppumetreillä alkaa tulla jo korvistakin kaikkea tavaraa ja on pakko päästä raittiiseen ilmaan :)

Nyt pitääkin mennä laittamaan grilli tulille. Huomattiin muuten, että meillähän on vielä buukkaamatta kesälomareissun varaukset. Heinäkuussa voi olla tunkua vähän joka paikkaan  Ja lopuksi säätiedotus. Luvassa isoja, pieniä ja keskikokoisia onnellisuuspuuskia !  ♥   ♥   ♥

12 kommenttia:

 1. Hauskoja kirppiskuvia! Mäkin tykkään noista vanhoista julisteista ja korteista. Itse skräppäilen ja sitäkin tarkoitusta varten on tarjolla monia just tommosia entisaika-aiheisia papereita ja tageja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin tässä jokin aika sitten sellaisessa putiikissa, jossa oli huikea paperivalikoima. Se on kans kiva, kun niitä voi ostaa irtona ja yksittäiskappaleina.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kaikki retro ja vintage on kaunista. Sinulle on huomenna blogissani jotain kivaa :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Tuollaiset vanhat julisteet ovat ihania, samoin kortit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoiset kortit ovat myös kivoja, ja myös tyttäreni keräilee kortteja :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikös se niin ole, että toisen romu on toisen aarre :)

   Poista
 5. Mä kans niin rakastan vanhanajan julisteita ja muita printtejä. Ihania löytöjä oot tehnyt!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleekohan tämän ajan printeistä samanlaisia haluttuja vintage-juttuja tulevaisuudessa? Tosin ajan pitää ehkä antaa vähän kulua :)

   Poista
 6. Siis vaauuuu mitä ihania aarteita. Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...