keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kirjanmerkkejä ja Thai-makuja

Tänään tein nyt sitten vihdoin visiitin kirjastoon, jossa on kirjanmerkki-näyttely meneillään. Aikaisemmin tein aiheesta postauksen, kun luin jutun, jossa kerrottiin erikoisimmista asioista, joita kirjojen välistä on löytynyt.

Kirjanmerkkejä löytyykin sitten joka lähtöön. Kustantajilla on omansa, ja monet on tehty mainostarkoituksessa. Kiinnostavimpia olivat yksityishenkilöiden omat kirjanmerkit. Monet niistä olivat taidokkaita käsitöitä, ompelutöitä, pitsiä ja kirjontaa.

Aikaisempi postaus aiheesta löytyy linkistä : Oudoin kirjanmerkki ever


Lisäksi oli lista vähän tosenlaisista merkeistä, kuten meetwursti, juusto, pinsetit, kondomipaketti, pankkikirja, Barbin käsilaukku, hiuspinni, mustaherukkajuoman ohje, käsityö, konserttilippu, kokonainen voileipä jne. Kerran oli myös perhe paniikissa tullut kyselemään kirjanmerkkiä, jossa paperilapulla oli ollut tunnuksia ja salasanoja. Onneksi ne oli ehditty pelastaa.


Näyttelyn jälkeen menimmekin sitten nälkäisinä Thai-ravintolaan. Kylläpä mausteinen ruoka tuntuikin tällä kertaa erityisen mukavalta. Lempeä alkukeitto herätteli makuhermot, ja vihreä curry varmisti paalupaikan tulisella otteella. Oli kyllä sen verran jytyä tällä kertaa, että hikeä pukkasi :)
 

Loppuviikko häämöttää, ja enää muutama päivä on jäljellä lomaa. Ensi maanantaina pitäisi olla jo reissussa, joten mitään pehmeää laskua ei ole tiedossa. Nyt sulattelemaan tulisia makuja teekupillisen kanssa :)

2 kommenttia:

 1. Hauska näyttely! Kirjahulluna pisti silmään... ;)

  Ja toinen hulluus: thaikkuruoka! Vinkkejä hyvistä paikoista? Porvoossa Sabaai eli kun seuraavan kerran tulet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös aivan hulluna Thai-ruokaan, joten kiitos hyvästä vinkistä. Yksi suosikkiravintola on Thai Garden Naantalin kylpylässä. Se on muistaakseni iltaravintola. Ruoka on ollut joka kerta taitavasti valmistettua ja todella hyvää :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...