sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Inspiraatiota puutarhaan

Huh-hellettä. Eipä toisaalta kannata harmitella, sillä vilu iskee sitten jossain vaiheessa luihin ja ytimiin. Eiliset synttärijuhlat eivät onneksi venyneet aivan älyttömän myöhään. Juhlan alkaessa lämpötila huiteli vielä melkoisissa lukemissa. Kampauksen säätäminen viime metreillä oli aika turhaa, kun lämpö ja kosteus saivat hiukset tuntumaan lähinnä liiskatulta hiirenhännältä. Miehet yrittivät sinnitellä urheasti pukutakin kanssa, mutta sekin nakattiin melko vikkelään uuninpankolle.

Alkudrinksua ei helteessä uskaltanut kovin äkkiä kipata janoon, ettei käy hassusti ennen kuin on juhlaparia edes kätelty. Ruoka oli maittavaa, ja sitä oli riittävästi. Tarjolla oli salaattipöytä juhlaversiolla ja lihaa. Ohjelmaa, laulua ja tanssia riitti pikkutunneille asti.

Tänään onkin sitten pakko päästä polskuttelemaan, kun eilinen meni vähän harakoille. Piknik-kori valmiiksi ja merellisiä tunnelmia makustelemaan. Tässä muutamia puutarhapoimintoja asuntomessuilta sunnuntaita ilhaduttamaan.


Mitä, jos päällystäisi kastelukannun mosaiikilla?


Yksinkertainen toimii aina.


Luonto tarjoaa mukavia ratkaisuja. Olen ihastunut näihin puukiekkoihin kovasti.


Pientä särmää moderniin rakentamiseen tällaisilla pussukka-ruukuilla.


Tämä vanha tuoli on jotenkin söpö.


Kävyt käyvät katteeksi  puutarhaan ja ruukkuihin.


Täällä asuu puutarhan kuningas.


Lämpöä taitaa tänään olla tarjolla, joten toivottelenkin sitten viilentävää ja raikasta tuulahdusta kesäkuumuuteen :)

6 kommenttia:

 1. Kaunista puutarhainspiraatiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea kivaa olisi toteuttaa. Luulen, että tänä syksynä hankin metsästä erilaisia materiaaleja asetelmiin :)

   Poista
 2. siis tuo käpykate on ihan sika hyvä idea. ja meillähän niitä onneksi riittää jos jonkin mallista..taidankin syksyllä laitella itten katteeksi niitä sinne sun tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin myös tehdä syksyksi asetelmia, joihin laitan käpyjä :)

   Poista
 3. Tuo käpykate-idea lähtee käyttöön!!! :) Kiitos vinkistä! Huippu! Meillä on männynkäpyjä paljon. Niin paljon kuin mäntymetsän keskellä asuessa vain voi olla ;) Saisi olla koko ajan haravoimassa niitä pois. Jos siis jaksaisi. Nytpä taidan jaksaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta. Kävyt yleensä pyörivät jaloissa, eikä tiedä mitä niille keksisi. Ajattelin kerätä niitä myös lasipurkkiin ihan vain näytille.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...