tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ihan pieni Chanel

Mitä sinulle kertoisin tästä päivästä, jos saisin valita vain yhden asian. Se on ehdottomasti tämä Chanel. Olen todella kauan etsinyt sopivaa koteloa iPhonelle, ja tässä on yksi loppusuoralle päässyt ehdokas.

Käytän arjessa väliaikaisesti sellaista mustaa koteloa, jossa on olkahihna. Tavallaan se on kätevä, ettei aina tavitse kaivella puhelinta kassin pohjalta tai taskusta.Väliaikaisesta ratkaisusta voi tulla joskus ihan pysyväkin, ellei vastaan tule sellaista herkkua, joka on hankinnan arvoinen. Tämän kotelon pisteet kasvaisivat entisestään, jos siinä olisi irroitettava hihna :)


Tässä siis tämän päivän retkikohde. 


Tänään on ollut paljon lämpimämpi päivä kuin eilen. Jalat ovat vähän muusina kävelemisestä, mutta niitä pääsee onneksi kylvettämään lämpimään veteen.

Englannissakin on nyt sitten juhlistettu skumpalla uutta kuninkaallista tulokasta. Mitähän, jos itsekin kilistäisi tänään? Harva lapsi tulee tähän maailmaan tuollaisen julkisuusrumban saattelemana. Niin, ja onhan mulla vielä rasiallinen pensasmustikoita. Olen jäänyt niin koukkuun, että saapa nähdä kuinka tavalliset mustikat maistuvat :)

2 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...