lauantai 27. heinäkuuta 2013

Home Sweet Home

Täällä ollaan jälleen kotimaisemissa. Pieni haikeus jäi reissusta, ja siellä olisi viihtynyt pitempäänkin. Mietin, milloin on paras hetki palata kotiin? Onko se silloin, kun kaikki on kivoimmillaan, vai silloin, kun kaikki tuntuu nähdyltä  ja koetulta? Tästä matkasta jäi hyvä maku. Edessä on kuitenkin uudet seikkailut ja tapahtumat.

Matkan jälkeen olo on aina vähän pöllähtänyt. Myös omaa kotia katsoo vähän kuin uusin silmin. Toisaalta on kiva, kun löytää tutut tavarat sen kummemmin ajattelematta. Sitten on edessä laukkujen purkaminen, pyykkivuori ja kaappiinkin pitäisi ostaa jotain. Ai niin. Enää ei olekaan huone- ja siivouspalvelua :)


Ensimmäiseksi teen kierroksen puutarhassa. Mitä kukille kuuluu? Onko kukinta ohi, tai pitäisikö kastella. Ainakin kuihtuneet kukat poimin pois.


Tällä kertaa katson omaa keittiötä myös uusin silmin. Messuvierailu toi taas inspiraatiota, ja tämä keittiö onkin sieltä. Mitä voisi uudistaa? Laittaisiko uudet pöytätasot? Mitä nähdyistä toteutuksista voisi laittaa omaan kotiin?


Sitten on lattia vielä täynnä pussukoita. Pieniä tuliaisia on tullut hankittua, mutta tällä kertaa kaikki pysyi harkituissa rajoissa. Niistä kerron lisää myöhemmin.


Helteestä huolimatta laitoin ekaksi villasukat jalkaan. Sittenhän pitäisi kokeilla uutta samppanjamansikkateetä ja kookoskeksejä.

Tänään illalla on synttärijuhlat, joten aikaa ei jää hirveästi lekotteluun. Täytyy mennä kaapille kaivelemaan jotain etikettiin sopivaa. Ihanaa kesäistä päivää toivotellen!

7 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihana blogi sinulla. Löysin tänne Romulyylin sivulta. Nyt alan kahlata tekstejäsi... hauskaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet lämpimästi tervetullut lukijaksi. Kiva, kun löysit tänne :)

   Poista
 2. ♥ ihana koti ja vau,miten hurmaavia kukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä täytyy olla riittävästi oikeita kukkia, kun talvella sitten enemmän noita kuurankukkia :)

   Poista
 3. Oma maa mansikka :) Voi, eihän noin kaunista keittiötä tarvitse lainkaan uudistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksiköhän sitä kaipaa jotain vaihtelua tai piristystä? Eihän ennen vanhaan kait joka välissä muuteltu kaapin paikkoja tai mietitty, missä sitä pitäisi makaroneja :)

   Poista
 4. Kaunis on keittiösi. Ihanan kodikasta ja valoisaa!!

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...