lauantai 20. heinäkuuta 2013

Hernekeitto, Picasso ja poppia

Käynti taidemuseossa voi olla piristävä kokemus. Kävimme Kuntsin modernin taiteen museossa tällä kertaa ihan vain sen vuoksi, koska näyttelyn nimi oli kiinnostava. Osipowin hernekeitto oli pakko nähdä. Saamani tiedon mukaan nimi on opiskelijoiden aikoinaan antama nimi Paul Osipowin suurelle keltavihreälle teokselle nimeltään Viivaduuni. Ja kyllä se tosiaan hernekeitolta näytti.

Taidemuseon sivuille pääsee klikkailemaan linkistä  Kuntsi 


Olihan tarjolla toki paljon muutakin. Taiteen keräilijänä Simo Kuntsi on ollut monipuolinen, ja tämä juhlanäyttely olikin mielenkiintoinen. Hauskoja ovat myös museokaupat. Niissä myydän kaikkea sellaista mitä ei muuten ehkä löytäisi.

Tässä on kunnon taidekerho kokoontunut sorminukkien ja magneettien muodossa. Mitäs sanot yhdennäköisyydestä?  Picasso, Shakespeare, Van Gogh...Aika villin näköistä jengiä, ettei suorastaan scary meininki :)


Enää ei autossa tarvitse roikottaa joulukuusta hajustimena. Tässä muutama kiva vaihtoehto Wunderbaumille :)


Taidemuseon lattialla oli teoksia mahdollisuus koota myös palapeliksi ihan itse :)


Sitten vähän poppikulttuuria. Tässä on popparipoika, jota olemme menossa kuuntelemaan. Oikeastaan se on perheen nuorison juttu, mutta mennään sitten koko porukalla. Tämä  popparipoika on tehnyt melkoisen uran nuoreen ikäänsä nähden. Vuonna 2011 hän voitti Ruotsin euroviisut (Melodifestivalen), ja tuli sitten lopullisessa Saksan finaalissa kolmanneksi biisillä "Popular".  Paikalla on varmaan sankoin joukoin nuorisoa. Toivottavasti on hyvä show!

4 kommenttia:

  1. Tuollasen pöllö wuntsikan tahdon minä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtelu virkistää, eikä kesällä ole välttämättä kiva katsella joulukuusta, vaan söpöliini-pöllöä :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...