sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Haaveilua Biitsillä

Toiveeni toteutui ja pääsimmekin tänään viettämään päivää merenrannalla. Ei varsinaisesti mikään hellesää, mutta sopivan lämmintä. Tosin tuuli oli niin puuskaista, että uiminen oli vähän hankalaa, kun aallot loiskivat päälle :)

Kaikki eivät ole vesi-ihmisiä, mutta meikäläisellä voisi olla pienet evät. Pienenä pyöräiltiin aina rannalle, kun oli vaan mahdollista. Mitä kaikkea sitä keksittiinkään. Oli uimapatja ja rengas, seisottiin vedessä käsillä, tehtiin kuperkeikkaa, uitiin koiraa ja kissaa, hypittiin kiviltä ja laiturilta. Sitten muistan, kun telkkariin tuli Cokis-mainokset, joissa oli kesäinen rantafiilis. Kaverin kans leikittiin hiekkarannalla mainosta siten että laitettiin isot t-paidat päälle, limsapullot käteen ja juostiin ravtavedessä kuin hidastetussa filmissä :) Nykyisin ovat uhkarohkeat temput jääneet vähemmälle, mutta vedessä viihdyn edelleen. Enemmänkin rantsuilu on fiilistelyä, oleilua, pientä napostelua, lukemista ja ajatusten lepoa.


Rannalla pitää olla lelut mukana. Ei ollut ämpäriä, lapiota, ankkoja tai veneitä, mutta simpukoita löytyi pussista :)


Läpsyttimet jäi rannalle, kun pinkaisin  veteen. Vesi tuntui aluksi älyttömän kylmältä, kun tuuli puhalsi mereltä päin. Kerran se vain kirpaisee, ja sitten siihen jo tottuu. Jälkeenpäin oli hyvä fiilis.


Aika pitkälle piti kahlata, kun oli niin matalaa :)Rantalukemistakin oli mukana. Kukapa ei olisi haaveillut omasta palasta maata Italiassa. Tarina kertoo siitä, kuinka pariskunta ostaa pienen maatilkun pienestä kylästä Rooman läheltä, ja sinne he alkavat rakentaa unelmiensa puutarhaa. Matkalle osuu niin onnenpotkuja kuin vastoinkäymisiä :)


Miten sinun päiväsi on sujunut? Ihanaa, kun ei tarvitse välittää kellosta, päivästä tai vuorokaudenajasta. Eipä tiedä, vaikka lähtisi yöuinnille tässä jokin kerta. Loma on laiffii :)

5 kommenttia:

 1. Miten paljon ihania ideoita ja inspiroivia kuvia täältä löytykään!!! :) Ihana blogi sulla!! :) Jään heti innolla seuraamaan! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa porukkaan ja ihanaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Ihania rantakuvia ja kesäfiilistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun lämpimät säät jatkuisivat heinäkuussakin, niin saisi nauttia rantakeleistä. Toisaalta loma on lomaa, vaikkapa vähän viileämmässäkin :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...