keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

GreenGate-pillit ja marjacoktail

Sisustusliikkeissä ihastun yleensä pieniin tuotteisiin ja yksityiskohtiin. Huonekalut, isot pöydät ja tuolit kyllä saavat oman huomionsa. Silti pysähdyn ihastelemaan kaikkein pisimpään sellaisia pöytiä ja koreja, jotka pursuavat pieniä tarvikkeita.

Tällä kertaa mukaan tarttui GreenGaten pillit. Niissä oli vielä sopivasti Marianne-raidat :) Muistan kuinka pienenä oli tosi iso juttu saada limsapulloon pilli. Jossain vaiheessa tuli sellaiset muoviset koukeroiset pillit, joissa näkee kuinka mehu tai limsa kiertää mutkien kautta kuin vuoristoradassa.


Mikähän pilleissä oikein viehättää? Onkohan siitä tehty tutkimuksia tai olisiko se väitöstutkimuksen arvoinen? Jos mehun voi hulauttaa kerralla tai vaihtoehtoisesti ryystää monimutkaisesti kapean putkilon läpi, niin miksi se vaikeampi reitti on kivempi. Ainakin lapsista :) Ravintolassa pilli kuuluu usein drinkkiin, mutta toiset ottavat ne pois. Harvoin (ei koskaan) olen kenenkään tosin pubissa nähnyt nauttivan esimerkiksi olutta pillillä. Onko se sitten pelkästään lasten juttu?


Ehkä pilli tuo vähän jotain ekstraa ateriointiin. Tällä kertaa välipalana oli pieniä tomaatteja, mustikoita ja mansikoita.Mansikoita ja mustikoita voi pujotella myös tikkuun, josta tuleekin siten pieni coktail-makupala kesäiseen juomaan.


Näillä mietteillä toivottelen ihanan herkullista päivää sinulle. Toivon kovasti että tänään jo olisi lämpimämpää viileiden päivien jälkeen. Tuo pillijuttu jäi vielä vähän askarruttamaan.... :)

6 kommenttia:

 1. ihanaisia pillejä..ja miuta myös miellyttää gg:n pilleissä eniten tää marianne sävy. mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Mäkin tykkään enemmän kaikista pienistä tavaroista..
  Ihania pillejä, tuommoiset raitapillit ovat kyllä niin suloisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea kivaa on nykyään todella paljon tarjolla kattauksiin. Täytyy vaan pitää välillä kukkaron nyöreistä kiinni :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...