torstai 4. heinäkuuta 2013

Ètoile, Lene Bjerre, Calou

Sulahopsulahei. Tässäpä muutamia ihastuksiani Tampereen reissulta. Tässäkin kaupungissa on tullut käytyä monta kertaa, mutta aina löytyy jotain uutta katsottavaa. Tai sitten tuttuun liikkeeseen on tullut uusia merkkejä ja tuoteperheitä. Monia juttuja löytyy kätevästi verkkokaupasta, mutta välillä on kiva päästä hypistelemään.

Sisustusliike Kantriina Laukontorin kupeessa lohkaisi tyttöjen reissulla melkoisen siivun ajasta. Loikoilimme torin tunnelmassa katselemassa maailman menoa siihen asti kunnes nälkä yllätti. Suunnaksi otimme sitten Kauppahallin, mutta tämä pieni liike saikin siinä reitillä meidät pauloihinsa niin että ateriointi sai jäädä myöhempään.

Miss Étoile on merkki, joka saa sukat pyörimään jalassa. Ai että niitä kaikkia leipomiseen ja koristeluun tarkoitettuja herkkupaloja.  Tässä kuvassa on esillä syksy/talvi 2013 -mallistoa.

Kuva: Miss Etoile.dk

Valikoimasta löytyy kaikenlaista söpöilyrekvisiittaa juhlien järjestämiseen ja kattaukseen.


Strösselivalikoima on kasvanut hurjasti viime vuosina. Muistan ajan, jolloin kaupan hyllyillä ei montaa raetta ollut. Nyt pääsee revittelemään, ripottelemaan, sirottelemaan herkkupallukoita, jos malttaa avata purkin. Ne on nimittäin aika kivoja ihan tuollaisenaankin :)


Muotit ja värilliset kakkupaperit kiinnostivat myös. Ne sopivat leipomisen lisäksi askarteluun, ja sekös sopii meikäläiselle aivan mainiosti!


Tässä tunnelmakuva kaupasta. Lene Bjerren valikoimassa on hempeitä ja romanttisia sävyjä ja materiaaleja. Olen ihastunut verhoihin, liinoihin, pitsiin ja tarvikkeisiin.

Pöydällä oli aivan huikean korkea kerrosvati. Siinä on varma katseenvangitsija juhlaan.


Caloun kengät somistivat hyllyä. Siinä ne odottivat satunnaisia ohikulkijoita kutsuvasti kuiskaten "Vie minut kotiin" :)


Mitenkähän pieneen kauppaan olikin saatu mahtumaan niin paljon kaikkea mukavaa purkkia ja purnukkaa.


Kuvista päätelleen voisi kuvitella, että kylmä viima olisi käynyt kukkaron tienoilla ja lopputuloksena olisi ollut äkillinen ostosvirus, joka olisi hyökännyt kimppuun ja saanut meikäläisen vimmaisen ostoshuuman valtaan. Tyytyväisenä voin todeta, että vastustuskyky oli kunnossa. Ostin muutamia nauhoja ja paperitarvikkeita, jotka varmasti tulevat näkyville tulevissa postauksissa. Kohtaaminen oli kuitenkin niin lämmin, että poikkean ensi kerrallakin käymään :)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Visiitti toiselle paikkakunnalle on virkistävää, ja reppuun tarttuu aina jotain mukavaa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olisi pitänyt mennä vielä toisen kerran käymään tuolla sellaisen sulattelukierroksen jälkeen, mutta ei sitten enää ehtinyt, kun juna lähti kotia kohti :)

   Poista
 3. ai nuo kaloun kengät näyttää niin herkuilta..jokohan sitä itelleenkin hommaisi vaikkapa viimeistään veronpalautuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva, kun on jotain pieniä unelmia odottamassa toiveissa ja tulevaisuudessa.

   Poista
 4. Vitsi miten ihana kauppa, tuolla kierrellessä menisi varmasti aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se sellainen herkkupaikka, että täytyy mennä uudestaan. Se on tavallaan kiva, että eri paikkakunnilla on sellaisia kohteita, joissa voi piipahtaa.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Harmi vaan, että on niin pitkä matka kotoa. Tai ehkä parempi niin kukkaron kannalta :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...