lauantai 29. kesäkuuta 2013

Viuhkaympyrä puussa

Terkkuja askartelunurkkauksesta :) Puutarhajuhlia varten voi pihan kasveja koristella monin eri keinoin. Vanhat sisustuslehdet ovat päässeet jälleen kiertoon, ja niistä olen tehnyt viuhkaympyröitä.

Tämä tekniikka on monille tuttu lapsuudesta. Muistan päiväkodissa tehneeni joskus tällä tavoin pahviselle riikinkukolle siivet. Helteiselle säälle saa tehtyä myös kätevän viuhkan. Kun kaksi viuhkaa yhdistää toisiinsa liimalla, niistä saa kokonaisen ympyrän.

Aikaisempia askartelujani sisustuslehtien hyödyntämisestä löytyy alla olevista linkeistä:

Do it yourself -perhonen
Hyrrät puutarhaan ja kattaukseen 


Kooltaan tämä on yksi sisustuslehden sivu. Haitarin taittelemisessa voi käyttää viivotinta apuna. Liimaamisessa käytin hieman pyykkipoikia, jotta liimauksesta tulisi pitävä. Erilaisilla papereilla saa teemaan sopivia ympyröitä. Yksittäiset viuhkat voi laittaa vaikkapa juhlapöytään, ikkunaan tai seinälle koristeeksi. Kultaiset tai hopeiset ympyrät sopivat vaikkapa hääjuhlaan tai hääpäivän viettoon :)Sää näyttää tällä hetkellä sopivan pilviseltä pieneen ulkoiluun. Sen jälkeen vaatekaapille tutkimaan illan juhla-asusteita, kengät ja korut. Vaikka juhla alkaakin jo alkuillasta, saattaa ilta venähtää myöhään, kun ohjelmaa ja musiikkia on tarjolla pikkutunneille asti.

Edellisessä postauksessa kommentoin illan asuni olevan pikkumusta, jossa on koristeena (kunniamerkkinä) uistin saavutuksena kesän kalansaaliista. Taidan kuitenkin jänistää. Tosin Smart casual -etikettiin se voisi juuri ja juuri mennä läpi :) Kuulemisiin, ja ihanaa päivää teille kaikille!

6 kommenttia:

  1. Kauniita koristeita! Noita ei tulekaan ihan joka päivä vastaan.. Hauskaa iltaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikenlaista sitä tuleekin näperreltyä. Toisaalta se on mukavaa vastapainoa omalle työlle. Projektit menevät limittäin ja lomittain, mutta tällaisessa on selkeä alku, loppu ja jokin konkreettinen tulos :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...