sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Versace ja juhlatunnelmat

Heippa ihanat. Juhlista on selvitty kotiin asti, ja edessä on uusi päivä. Olin mieheni avecina synttärijuhlissa, joita vietettiin vähän pitemmän kaavan mukaan. Juhlissa oli noin sata vierasta, sillä sankarilla on aikamoinen työ-, musiikki- ja harrastuspiiri.

Tarjolla oli perinteiseen tapaan alkudrinkit. Sen jälkeen kaikki vieraat esiteltiin toisilleen, mikä vei jonkin aikaa, koska porukkaa oli paljon. Ruoka oli maittavaa, ja teemana oli merelliset antimet. Kalaa oli monessa eri muodossa. Lisäksi oli salaatteja, maustettuja perunoita lohkoina ja kokonaisina, kastikkeita, tapenadea, katkarapuja ja muuta lisuketta. Viiniä ei myöskään säästelty, ja pöytään kannettiin punaista, valkoista, kirkasta ja snapsia. Jälkkärinä oli ranskalaista suklaakakkua. Myös juhlapaikka oli meren rannalla.

Juhlat kestivät todella pitkään, mutta aika riensi mukavasti musiikkipitoisen ohjelman parissa. Erilaisia bändi-kokoonpanoja esiintyi vuorotellen, ja muutenkin ohjelma oli musiikkipitoista. Loppuilta heiluttiin viimeisimpien hittien tahdissa, joita bändi veti antaumuksella.

Koti näyttääkin nyt siltä, että täältä on lähdetty juhliin. Tavaroita on vähän siellä sun täällä levällään :)


Illan tuoksu oli Versace.


Arvoin monta kertaa eri kenkävaihtoehtoja, kun tiesin että tanssilattia kutsuu illan tunteina. Jalkojen pitää saada olla mukavasti juhlakengissä, kun menojalkaa vipattaa.


Asuni yläosa oli tämä Zarasta hankittu silkkinen kietaisupusero. Alaosana oli musta satiinihame.


Yöllä meri oli niin tyyni ja houkutteleva, että nappasin siitä vielä kuvan :)Yhdet juhlat on nyt juhlittu, ja seuraavat ovat kalenterissa. Oli kuitenkin niin ihanaa potkaista korkkarit jalasta, laittaa pörrösukat ja olohousut. Mukillinen teetä tähän vielä niin kaikki on kohdallaan. Toivottelen sinulle mukavaa päivää!

8 kommenttia:

 1. Juhliminen pitkän kaavan mukaan piristää aina välillä, vaikka sen jälkeen onkin tosiaan kiva vaan olla ja rentoutua. Leppoisaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään ei tosiaan kannata aloitella mitään mittavia projekteja. Kyllä pieni juhlinta on aina mukavaa :)Mukavaa sunnuntaita myös sinne!

   Poista
 2. Tuo Versacen tuoksu on ihana :) Itseltä löytyy samainen kaapista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mehän ollaan samiksii :) Tykkään tuosta tuoksusta kovasti.

   Poista
 3. kivan näköinen asukokonaisuus siulla ollut. ja kengät näyttää super mukavilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät toimi ihan hyvin, mutta kyllä loppuillasta alkoi pohkeet olla jumissa, kun kotona tepastelee villasukissa ja läpsyttimissä :) Harjoituksen puutetta selvästi. Pitäisi kulkea asfaltilla ja mukulakivillä enemmän korkkareissa.

   Poista
 4. Kivankuuloiset juhlat ja ihanalla paikalla. Ihanat kengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sijainti rannalla toi mukavan lisäefektin juhlintaan. Sitten kun porukkaa oli vielä paljon, niin välillä pääsi lämpimään meri-ulkoilmaan haukkaamaan happea.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...