tiistai 18. kesäkuuta 2013

Uudet makutreffit

Olen tutustunut tässä vähän aikaa sitten muutamaan uuteen naposteltavaan. Olen etsinyt oikeastaan sipsien tilalle jotain vaihtoehtoa, ja hyllyissä löytyy loppujen lopuksi aika paljon kaikkea mielenkiintoista. Eilen näin esimerkiksi kuivattuja vihannessipsejä. Lisäksi on paljon erilaisia kuivattuja marjoja.

Tässä on kaksi luottokaveria juhlaan. Toinen on Gancia Asti ja Pellegrino. Pellegrinon kuplat ovat pehmeitä ja pieniä, eivätkä "teräviä". Monet tykkäävät jäähdyttää kivennäisveden viileäksi, mutta itse nautin ihan huoneenlämpöisenäkin.


Olen aina tykännyt Tuplasta ja tummasta suklaasta, joten päätin kokeilla tätä keksiversiota. Täytyy sanoa kuin Jorma Uotinen, että "ei huono". Ei ollut liian makea, ja kelpaa silti makeannälkään. Sen sijaan tähän Ruis Nachoon tykästyin todella. Nämä pienet suolapalaset voi napostella sellaisenaan, ja niistä saa myös coctail-paloja, kun laittaa täytettä päälle.


Juhannusta varten ollaan tehty jo jonkin verran ruokasuunnitelmia. Yhteänä päivänä grillataan kunnolla, ja toisena tehdään piknik-ateriat. Tiedossa on ainakin salaatteja ja välimerellisiä makuja. Laitan meillä useimmiten arkiruuan, mutta mies viihtyy keittiössä parhaiten silloin, kun ei ole kiire. Hän valmistaakin sitten vaikkapa useamman ruokalajin illallisen alkuruokineen.


Toivottelen ihania makupaloja tähän päivään ja kuulemisiin kaikki te ihanat!

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihan turhaa yritin kesäkuntoon, kun kuitenkin tulee herkuteltua. Onneksi joku on keksinyt suklaan. Tai eihän sitä osais kaivata, jos ei sellaisesta tiedä mitään. anyway :)

   Poista
 2. kyllä tuli hieno tuosta tuolista.
  Terveisin Ritva.

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...