perjantai 28. kesäkuuta 2013

Tyynyn tarina

Siivouspäivää viettäessä on tullut samalla tuumailtua, että nukkumiseen käytettävä aika hotkaisee melkoisen kakunpalan itselleen. Siksipä makuuhuoneen tekstiilit ja vuodevaatteet ovatkin aika tärkeä satsaus. Toisaalta pienenä sitä nukkuu vaikka puuhun rakennetun lautamajan lattialla kuin tukki.

Olen tehnyt tänään kunnon tuuletuksen peitoille, tyynyille ja petareille. Loppujen lopuksi sopivan tyynyn hankkiminen ei ollut sieltä helpoimmasta päästä. Monet tyynyt tuntuvat kaupassa todella ihanilta ja pehmeiltä, mutta jo hetkessä siitä onkin kotona tullut sellainen muodoton möykky. Tai sitten tyyny ei jousta riittävästi, ja aamulla sitä herää sellaisessa linkkuveitsiasennossa, että sammalmättäälläkin tulisi paremmat unet :)

Meillä on ollut kokeilussa kaikenlaista: höyhentä, untuvaa, pallokuitua. Sitten on vielä erikseen nämä "avaruusmateriaalit", jotka hakevat muotonsa itsekseen. Kerran ostin jopa Hästensin tyynyn, mutta lopputulos oli samanlainen. Ehkä täytyy vaan totuttautua sellaiseen ajatukseen, että tyynyt taitavat olla kertakäyttötavaraa, ja niiden kierto kuuluukin olla lyhyt.


Sitten kaikilla on vielä yksilöllinen anatomia, ja mukavuustekijät erilaisia. Pienen siivousintoilun jälkeen taidan viettää teehetken tuuletetussa kodissa. Pakastimessa on vielä Sia-sitruunajätskiä jäljellä juuri sopivasti. Jätin vielä sopivasti virtaa askartelua varten. Maistuvaa viikonloppua toivotan lämpimästi sinulle

Kuva:www. inreda.com

4 kommenttia:

 1. Kivaa viikonloppua! Hyvät tyynyt ovat kyllä kiven alla :(

  VastaaPoista
 2. Hetken kyllä nauroin tuota joustamatonta tyynyä ja linkkuveitsiasentoa.. Hassu huumori! :D Tunne on aika tuttu, ja niskat kroonisesti nykyään jumissa, ei auta venyttely. Mutta olen huomannut että selältään ilman tyynyä on paras, ja kyljeltään revin jokseenkin automaattina vasta tyynyn niskaa tukemaan..

  Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä varmaan se juju just on, että ilman tyynyä tulee parhaat unet :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...