keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Tarjoiluvinkki kuppikakuille

Kuppikakut ovat sellaisia herkkuja, joista voi loputtomiin tehdä erilaisia versioita. Meillä on leivottu erilaisia makuja, yhdistelty taikinoita ja respetejä, koristeita, vuokia ja kuorrutuksia.  Kattaukseen on aina kuitenkin kiva saada jotain inspiraatiota ja vaihtelua.

Nykyään on tarjolla todella kauniita kerrosvateja, jotka on tarkoitettu kuppikakuille. Tässä puolestaan jokainen saa yksilöllistä palvelua, tai voi nämä asetella ryhmiin siten, että jokainen voi valita omansa :)
Kuvien tuotteet löytyvät Täältä 


Tämä ei ole sukkahousuvinkki, vaan esimerkki siitä  mitä kaikkea voi kananmunakennoilla tehdä. Näitä kennoja saa myös ostaa eri värisinä.  Kovin isot leipomukset eivät tänne mahdu, mutta kyllä siitä masu täyttyy pikkuhiljaa, jos yksin napostelee kuusi kappaletta. Jokaiselle oma kenno :)Täällä sitä ollaan jo valmiin herkutteluun. Uuni on jo laulanut muutaman kerran, mutta vielä pitäisi pyöräyttää pari piirakkaa. Onko sinulla jokin tietty herkku, jota syöt juhannuksena? Täällä on ehkä uudet perunat, kunnon voita ja tilliä :)

Kuvat: http://www.peachblossom.co.uk/

4 kommenttia:

 1. Oi, kuppikakut ovat niin hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoreena ne ovat parhaimmillaan, mutta kyllä ne tulee popsittua pakkasestakin :)

   Poista
 2. Hauskoja ideoita. Tuli muuten juuri leivottua kuppikakkuja :)
  https://www.facebook.com/sweettasteofliving

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...