tiistai 4. kesäkuuta 2013

Shoppailumusaa ja retroilua

Päivän harhailun jälkeen on jälleen aika asettua kajuutan suojaan. Aamu lähti vikkelästi liikkeelle, kun perheenjäsen kuskattiin juna-asemalle. Niinpä osa porukasta jäi sitten hortoilemaan päiväksi kaupungille. Miten kaupungilla kiertely voi olla joskus uuvuttavampaa kuin työnteko? Joskus virtaa riittää loputtomiin, ja toisinaan tuntuu, ettei jaksa yhtään sitä vaatekauppojen jumputusta.

Siitä tulikin mieleen, että kaupathan käyttävät musaa esimerkiksi fiiliksen luomiseen, ja myös vauhdittamaan kaupantekoa. Olenko vain liian "vanha" joihinkin kauppoihin, kun välillä kova jytke saa enemmänkin lähtemään livohkaan kaupasta. Tulee sellainen stressaantunut olo, ja jättää vähäisetkin ostoaikeet tekemättä.

Mitenkähän myyjät reagoivat koko päivän soivaan musiikkiin? Itse olen ollut varsinainen diskohile ja peilipallo is my second name. Ehkä se johtuukin musiikkimausta. Pitäis kaupassa kuunnella omaa lempimusaa, ja sitten tekemään ostoksia. Tai mitä jos kaupan ovella kysyttäisiin toivemusa, ja sitten saisi sellaiset omat kuulokkeet. Kaikki asiakkaat sitten shoppailisivat siellä omien ikivihreiden tahtiin :)

Jotain sentään saatiin aikaiseksi tänään. Tyttäreni hankki itselleen uuden puhelimen, ja siitäkös on ollut hymy korvissa koko päivän. Muuten putkikassi is back. Oi kuinka muistan vuodelta suo, kuokka ja jussi kuinka melkein kaikilla oli putkikassit. Mullakin oli sellainen Adidaksen versio. Miksiköhän se joutui roskiin. Nythän se olis aivan retroa :)


Ja jälleen kerran sisustusliikkeessä oli rehevät naiset tekemässä rantajumppaa biitsillä. Nää oli niin hauskoja uimapuvuissaan. Toisaalta ne vain muistuttivat siitä, että meikäläisen kahvakuulatreenit ovat jääneet väliin. On ollut niin helteistä, että tartuin jätskipuikkoon. Kesäkuntoon piti päästä, mutta en muista enää minkä vuoden kesän...


No nyt saa tää lörpöttely riittää. Vatsassa kurnii, joten täytyy mennä laittamaan murkinaa kapyysiin matruuseille. Kuulemisiin ihanat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...