torstai 6. kesäkuuta 2013

Rivièra Maisonin kesä

Heissulivei. Tässä tulee viisi pientä asiaa kesästäni. Rivièra Maison on yksi suosikkimerkeistäni. Ja näissä tunnelmissa syntyy myös tämän päivän kesätunnelma.

Kesä ja salaatti toimivat kesäkuumuudessa, kun kilon pihvi tuntuu jo ajatuksena mahdottomalta. Olenkin alkanut tekemään kaikenlaisia sekoituksia ja sörsseleitä, joita voi ehkä kutsua salaatiksi. Ehkä kyseessä on enemmänkin pyttipannu. Pohjana on jotain vihreää, ja sekaan laitetaan mitä kaapissa on. Broileria, tonnikalaa, lohta, mozzarellaa jne. vähän fiiliksen mukaan.

Olen huomannut, että helteellä uunin käyttö vähenee meillä huomattavasti. Samalla tehdään ehkä ruokia, jotka valmistuvat suhteellisen nopeasti. Tässä kuvassa herkkupalana on salaatinottimet. Ne ovat pieni yksityiskohta kattauksessa, joka saattaa jäädä huomioimatta :)


Ja sitten aivan ykköspuuhan pariin, eli kesäiselle piknikille. Haluaisin niin kovasti tällaisen romanttisen piknik-korin, jossa on kaikki välineet ja lautaset. Tällä hetkellä käytän ihan perinteistä koria, mutta jonain päivänä vielä puiden katveessa herkutellaan klassisen piknik-korin antimia :)


Paksusta kankaasta tehdyt rantakassit ovat kesäsuosikkini. Talvella käytän yleensä nahkalaukkuja, mutta kesän tullen fiilistelen erilaisten kevyempien vaihtoehtojen kanssa. Ilman hattua en poistu kotoa edes roskia viemään :)


Ensimmäiset helteet osoittivat, kuinka paljon nestettä pitäisi tankata päivän aikana. Yleensä laukussa tai työpöydällä on vesipullo tai kivennäisvettä. Vaihtelu virkistää, ja siksi kannuun on kiva laittaa mansikanpaloja tai pala limeä. Nykyään on muuten hyllyissä todella paljon erilaisia makuvesiä. Tykkään appelsiinin makuisesta vedestä, ja mansikka-kiivi on myös ollut suosikki.


Merellinen tunnelma näkyy vaatteissa ja sisustuksessa. Vanhat airot ovat trendikäs sisustuselementti. Ne ovat kivoja ihan sellaisenaankin, mutta mikäpä estää maalaamasta niitä vaikka jollain kirkkaalla värillä.


Näissä tunnelmissa toivottelen sinulle suloista päivää, lempeitä tuulia ja virkistystä kuumuuteen. Kuulemisiin :)
Muutama päivä vielä arvontaa jäljellä. Vielä ehtii mukaan klikkailemaan!

Kuvat: Riviéra Maison

4 kommenttia:

 1. Ihania kesäisiä tavaroita, tuo piknik-kori olisi kyllä niin upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olisi, jos tuollaiseen piknik-koriin mahtuisi kaikki. Toisaalta jos on enemmän syötävää, niin pitää olla varmaan lisäksi muitakin kasseja. Sellainen kompakti ratkaisu olisi mukava, ettei olisi niin paljon kannettavaa :)

   Poista
 2. Sulla on kyllä yksi kauneimmista blogeista koskaan :) Osaatko neuvoa, mistä löytäisin tuollaiset koristeelliset muoviset RM-salaattiottimet, tai vastaavat koristeelliset RM-ottimet? (postitse/netistä) paikkakunnallani ei ole ko. tuotteita myyvää liikettä. Kiitos :) Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Viimeksi olen tuollaisia salaatinottimia nähnyt Sapira-liikkeessä Seinäjoella. Heillä on myös verkkokauppa, joten heidän kauttaan voisi varmaan saada tuotteita/lisäapua.Jos ei nettivalikoimasta löydy heiltä, niin ehkä kannattaa kuitenkin kysellä, jos hyllyssä olisi tai he saisivat hankittua kontaktiensa kautta. He ovat ainakin RM-tuotteiden jälleenmyyjä, ja valikoima on ollut aika kattava.Toivottavasti saat apua heiltä. Ihanaa kesää myös sinulle!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...