torstai 20. kesäkuuta 2013

Repeskö Levikset?

Levikset melkeen repes tänään kauppakierroksella, mutta nyt on hankinnat tehty. Jos nyt joku asia unohtui niin kuin yleensä, niin ehtiihän sitä vielä huomenna kipaista hakemassa. Vettä satoi kaatamalla, joten ei ainakan harmittanut se, että hyvä sää olisi mennyt harakoille.

Oma hiustenkuivaaja on ollut rikki jonkin aikaa, ja olen sitten lainannut tyttären vekotinta. Nyt sitten oli kiireessä pakko käydä sellainenkin hakemassa, kun porukka jakautuu eri paikkoihin osittain juhannuksena. Tosin juhannuksenahan ei tartte yhtään välittää kutrien kunnosta, jos reitti kulkee grillin, saunan ja meren välillä.


Ajattelin tehdä tänään leipomuksia valmiiksi, että huomenna saisi lekotella rauhassa, eikä tarttisi aurinkoista päivää viettää keittiössä. Olen muuten tehnyt ihan oman ongen, jossa tosin ei ole matoa eikä koukkua. Sen kanssa on mukava istua kivellä onkimassa. Laittelen sitten kuvia, kun aurinko paistaa ja onkiretki koittaa. Eihän sitä tiedä, jos muutama ahven tulisi tervehtimään ihan vain myötätunnosta.


Ihanaa, mukavaa, ja rentouttavaa juhannusta! Tässä vielä muistutus arvonnasta. Käykäähän klikkailemassa mukaan Täältä

2 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...