tiistai 25. kesäkuuta 2013

Puupenkki ja pionit laukussa

Pari huutokauppalöytöä ovat nyt putsattuina päässeet kotipihaan käyttöön. Penkki oli aikamoisen pölyn ja lian peitossa, joten vähän jänskätti, mitä sieltä alta oikein kuoriutuu. Toinen edullinen hankinta oli tuo kori, jossa on pionit. Laitoin lasipurkkeihin vettä, joten ne saavat nyt paistatella tällaisessa "käsilaukussa". Penkille tulee varmaan vähän vaihtelevia käyttötarkoituksia vuodenaikojen ja fiiliksen mukaan, joten penkkipostauksia tulee varmaan myöhemminkin :)

Viikonlopun huutokauppapostaukseen pääset tästä  Romua ja aarteita 

Tänään tein pikavisiitin alennusmyynteihin, ja kukkaro tykkäsi kovasti käynnistä, kun ostokset jäivät kuuteen euroon. Taimien idätyspurkit olivat puoleen hintaan, joten niitä otin siten useampia. Olihan siellä kivoja vaatteita, mutta mielenkiintoni kohteet eivät olleet vielä ale-laareissa, vaan täydellä hinnalla myynnissä.Mitenkäs sinun päivä on sujunut? Täällä lämmin aurinko on porottanut taivaalta, hellalla on pasta kiehumassa, lemmikkiorava ei ole vieläkään hakenut pähkinöitä, vaikka olen tehnyt valmiin kattauksen. Tilaamani raitapaita tuli postissa eilen, ja siitä laitan kuvan huomenna. Varpaissa on uudet, punaiset lakkaukset ja torstaina pääsen leikkaamaan hiuksia :)

Lisäksi haluan toivottaa lämpimästi kaikki teidät uudet  lukijat joukkoon. Ihanaa, kun tulit porukkaan mukaan! ♥  Leppoisaa päivää, ja kuulemisiin!

2 kommenttia:

  1. Ihania kukkia. Aika lailla samanlailla on muuten kulunut kuin sinulla, pasta tosin kiehui jo, ihmettelin miksi pihaorava roikkuu puussa pää alaspäin (niillä oli joku "leikki" harakan kanssa) ja kuvailin uutta raitapaitaani :) Ja voi mikä ihana helle tänään on ollut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli varmaan hassu näky, kun orava roikkui :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...