keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Putsausta á la Mr. Bean

Tuli sitten päivän mokakin tehtyä. Pesin tässä jokin aika sitten ikkunoita, ja huomasin että ikkunapuut ovat pinttyneet, eikä tavalliset aineet tunnu tehoavan. Miehelläni on sellainen super-valikoima kaikenlaisia aineita auton laittamista varten. Sieltä kuulemma löytyy sopivat ihmeaineet.

Tarkkaan oli tuntomerkit kerrottu, mutta otin sitten kuitenkin väärän pullon. Ihmettelin kuinka lika lähti niin vikkelään ja perusteellisesti. Innostuin sitten suihkimaan sitä vähän jokapaikkaan, missä pinttymiä näytti olevan. Iloisesti vedin kaikki ovet ja muut. Mutta hupsista. Siinä sitten mainostin teholitkua, ja olikin sitten kuulemma jotain liuotinainetta, jota ei saisi maalipinnoille laittaa.

Auts. Nyt kävi varmaan niin kuin Mr. Beanille Äärimmäinen katastrofi -elokuvassa. Ootko nähnyt sen kohtauksen, jossa museossa tärveltyy hieno taulu Beanin toimesta? Bean suihkii hädissään pullosta aineita, ja kaikki näyttää hyvältä. Sitten, kun selän kääntää niin maalit valuu taulusta, ja jäljelle jää pelkkä valkoinen läiskä. No, odottelenkin tässä sitten rauhassa, koska maalit alkavat irrota ikkunapuista tehoputsauksen jälkeen :)


Taidanpa jättää hetkeksi nämä putsaushommat ja siirtyä kivempien asioiden pariin. Illalla jonnekin kivaan paikkaan syömään. Torstaille on tullut tuplabuukkaus. Olin jo ehtinyt sopia konsertista, mutta lisäksi olisi ollut Tupper-kutsut pitkästä aikaa. Sinne ei nyt sitten pääse, vaikka kiva olisi ollut tutustua valikoimaan.

Ihanaa, että Pionit kukkivat. Niitä katsoisin loputtomiin.Mukavia ajatuksia toivotellen. Kuulemisiin!

4 kommenttia:

 1. ♥ hehee, täällä sattuu usein pikku-mokia..

  VastaaPoista
 2. Se on välillä ihan mukavaa, ettei kaikki suju niin kuin Strömsössä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulikin mieleen, että yritän vierailla tänä kesänä Strömsössä. Sieltä löytyy varmasti kaikenlaista mukavaa, joita ovat tehneet ohjelmassa.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...