perjantai 7. kesäkuuta 2013

Pulloposti kattaukseen

Tässä tulee pullopostia kesän kunniaksi. Tällä hetkellä merelliset asiat ovat erityisesti muodissa, vaikka ne tietyllä tavalla ovat olleet aina olemassa. Tänä keväänä ankkurit, solmut, veneet, purjekankaat ja muut tarvikkeet ovat saaneet enemmän näkyvyyttä.

Nyt on siis aika laittaa kattaukseen pullopostia. Jokaiselle ruokailijalle laitetaan nimikkopullo, johon on rullattu esimerkiksi kattauksen menu-lista. Koristeeksi voi laittaa nauhan, jossa on henkilön nimi, mikäli pöydässä on suunniteltu istumajärjestys. Menun lisäksi pulloon voi laittaa tervehdyksen, runon tai jotain muuta juhlaan sopivaa.

Merellisessä hääjuhlassa pulloon voi laittaa pientä ajankulua pöytäseureelle. Siellä voi olla Bestmanin leikkimielisiä sutkauksia, vitsejä, tarinoita tai ohjelma. Lasten juhlissa pullopostiksi voi laittaa vaikkapa aarrekartan tai väritystehtävän.


Olen muuten kerran elämässäni lähettänyt ihan oikeasti pullopostia. Vietimme juhannusta kaveriporukalla mökillä pienellä saarella ihan avomeren tuntumassa. Sieltä sitten laitoimme postia aalloille. Arvoitus on, pääsikö kirje koskaan rantautumaan :) Viestin kulku on hieman hitaampaa kuin kännykällä, mutta aah niin paljon romanttisempaa...


Otetaanpa siis historian kätköistä vanha konsti käyttöön, ja laitetaan kutsuille, juhlapöytään, puutarhaan kiva viesti pulloon :)

10 kommenttia:

 1. Onpas hauska ja erilainen idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus idea löytyy kaukaa, ja joskus läheltä. Tällä kertaa se löytyi muistoista juhannuksen viettoa suunnitellessa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Meillä ollaan innostuneita värillisestä lasista. Varsinkin mieheni on innokas lasin kerääjä.

   Poista
 3. Voi miten hauska ja mieleenpainuva idea! :)
  Tuotahan voisi kokeilla itsekin! :D

  Iloa alkavaan viikonloppuusi! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa viikonloppua toivottelen myös sinulle ♥

  VastaaPoista
 5. Hauska idea ja kaunis blogi sinulla:). Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa viikonloppua myös sinulle ♥

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...