lauantai 22. kesäkuuta 2013

Piknik ja sitten huutokauppaan

Eilen olimme piknikillä meren rannalla, joten nappasin siitä muutaman kuvan. Tarjolla oli artisokkasalaattia, serrano-kinkkua, jonka sisällä oli juustoa ja patonkia lohimuhennoksella. Lisäksi oli raparperitorttua, viinirypäleitä ja appelsiinisuklaata.

Ulkona ruoka maistuu mukavasti, ja sitä myös tekee mieli syödä paljon. Sää oli sen verran tuulinen merellä, että hellettä ei ihan pukannut.Tämä kuva sen sijaan on pieni makupala, joka ennakoi tulevaa postausta. Olen ollut visiitillä meren rannassa pihapiirissä, josta tehdään lifestyle-ohjelmaa telkkariin. Napsin sieltä runsaasti kuvia, ja laittelen sitten niitä katsottavaksi, kun nämä juhannuskiireet hellittävät.


Arvatkaapas mihin olemme menossa tänään. Huutokauppaan. Siitä on pitkä aika, kun viimeksi siellä olin. Toivottavasti tiedossa on vilskettä ja vilinää, hauskoja tavaroita ja paljon ihasteltavaa.

Kerran olin tyttäreni kanssa huutokaupassa, kun hän oli pieni. Tyttäreni osoitti vähän väärällä hetkellä katossa roikkuvaa kruunua. Vetäjä sitten pilke silmäkulmassa tulkitsi sen hinnan korotukseksi, ja huikkasi minulle. " Antakaa vaan tytön huutaa itselleen kattovalaisin". Onneksi se peruttiin, eikä keikasta tullut ylläriostosta. Taitaa olla parasta pitää kädet taskussa tänään. Tai, jos jotain pientä hauskaa löytyisi ... :)

2 kommenttia:

  1. Nam, ihanan näköisiä piknik-eväitä! Ja missä maisemissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän oli tuulista, kun tuuli pääsee tuossa kohtaa puhaltamaan avomereltä, mutta suojaisessa paikassa eväät maistuivat ihan hyvin :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...