torstai 6. kesäkuuta 2013

Pikku Vuitton-apulainen

Kaiken ei aina tarvitse olla suurta, sillä pienikin voi olla tehokas. Sen on osoittanut tämä pieni Louis Vuitton avaimenperä. Avaimet ovat aina mukana, joten tämä pieni pussukka kulkee kätevästi siinä samalla. Tilanteen mukaan sinne mahtuvat niin parkkikolikot, käyntikortit, pankkikortti ja muut pienet tarvikkeet. Kunnon vetoketju pitää tavarat tallessa, eikä saumat ole kovassa käytössä osoittaneet kulumisen merkkejä.

Joistakin tarvikkeista tulee välineitä, jotka helpottavat arkea. Tämä pikku pussukka lähti ostoskoriin Tukholman visiitillä. Silloin en vielä arvannut, miten monikäyttöinen siitä tulisi omaan arkeen.


Miten sinun päiväsi on sujunut? Sää on ollut taas upean lämmin, ja olenkin menossa illalla ulos syömään. Tähän tilanteeseen sopisi kiva paikka meren tuntumassa. Katsotaanpa nyt sitten, mihin päädymme.

Loppuviikko häämöttää, ja luvassa on ainakin visiitti synttärijuhlille, ja lisäksi on tullut kutsu tutustumaan tv-tuotantoihin. Sehän liippaa ammattiani, joten täytyypä mennä perjantaina viettämään iltaa porukassa. Kuulemisiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...