lauantai 15. kesäkuuta 2013

Piirakkaa peltirasiassa

Tässä pala lämmintä piirakkaa. Olen aina tykännyt leipoa suolaisia ja makeita piirakoita. Niihin voi laittaa kaikenlaisia täytteitä ja mausteita vähän fiiliksen mukaan. Piirakan tekeminen on jäänyt viime aikoina vähemmälle, kun tarjolla on ollut muita leipomuksia. Niinpä sain sitten pyynnön tehdä pitkästä aikaa suolaista piirakkaa.

Täytteeksi tuli tonnikalaa, vihreitä oliiveja, tomaattia ja fetaa. Ripaus oreganoa ja rakuunaa mausteeksi. Kävin poimimassa myös raparperit, joten niistä teen varmaankin sitten makean piirakan viikonloppuna.


Olen aivan innoissani kaikista purkeista ja peltirasioista. Ne käyvät eväslaatikoksi ja valmiiksi leikatut palat on helppo napata mukaan. Reissuille teen aina omat eväät mukaan. Pienenä jo totuin omiin eväisiin. Leipäkin maistui jotenkin paremmalta retkellä kuin kotona :) Joskus käy niin, että ollaan kulman taakse päästy autolla, niin takapenkiltä jo kysellään evästä. Ulkona sää vaikuttaa viileältä ja tuulee kovasti. Tälle päivälle on kaikenlaista puuhaa tiedossa, joten kuulemisiin ja ihanaa päivää sinulle!

6 kommenttia:

 1. Nam! Pellingissä meinasi hiukset lähteä tuulen mukana, mutta aurinko paistoi kauniisti :) IHANAA viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi tuulista on ollut muutaman päivän. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tuoreena parhaimmillaan, mutta näyttää se kylmänäkin häviävän lautaselta :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...