perjantai 28. kesäkuuta 2013

Pieni puutarhalahja

Heippatirallaa kaikille. Täällä on alkanut pienten puutarhalahjojen valmistus. Kesällä on kiva antaa tuliaisia omasta puutarhasta, vaikka ei olisi mikään merkkipäivä. Pohjana on tällä kertaa ihan tavallinen turveruukku, johon olen laittanut pienen mansikantaimen. Pikku puutarhuri on Tilda-sarjan koristeita. Pari pientä mansikkaa on jo ruukussa tulollaan :)

Pieni kierros mansikkapenkissä eilen tuotti harmittavan löydön. Pieni lintu oli takertunut rastasverkkoon ja hassusti oli sitten käynyt. Yhtenä vuonna oli siili jäänyt kiinni siihen. Se ei ollut ollenkaan mukava löytö.Näin on taas viikonloppu tulossa. Tänään illalla on naisten kutsut ja huomenna illalla isommat syntymäpäiväjuhlat kutsuvieraineen, jonne menen mieheni avecina. Ja sitten on tietysti tämä ikuisuusongelma. Kaapissa ei ole mitään sopivaa vaatetta. Päätin että jonkinlainen asuyhdistelmä täytyisi löytyä, koska uutta en viitsisi ostaa.Tiedossa on vapaamuotoinen coctail-tilaisuus, jossa on pientä purtavaa ja ohjelmaa. Tässä on ehtinyt jo tottua niin mukavasti lötköttelyvaatteisiin, että täytyy ottaa kovalevyltä esille sellainen edustusvaihde. Kesä ja aurinko pehmentävät pään, ja sitten on vielä tullut luettua kaikkea hömppää :)

Pientä perjantaisiivousta on tiedossa niin kauan kuin aurinko on pilvessä, mutta jos aurinko pukkaa esiin, niin meikätyttö hipsii puutarhaan nautiskelemaan ja puuhastelemaan :) Ihanuuksia tälle päivälle toivotellen!

8 kommenttia:

 1. Minulla on kans ensimmäinen kerta sitten lasten kun pääsen ulos, hiukan innoissani olen ollut koko viikon mutta minullakin edessä ikuinen ongelma, ei ole mitään vaatetta. Niimpä pitää käydä tänää katsastamassa kauppojen valikoimat, onneksi en yhtään viime herkeen jättänyt :).

  Oikein mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavsti löydät jotain kivaa, ja nythän voi alesta saada jotain mukavaa. Nautinnollista viikonloppua :)

   Poista
 2. No, ainahan sitä jotain päällensä löytyy....tai ei...yhdistele jo olemassa olevia, pikkumusta esim. siihen värikkäitä asusteita esim. oranssi vyö, jalkineet, pikkulaukku ja korvikset....a wot. Tämä vain minun ohje ja aina on jotain uutta, eikä kukaan muista edellisten kutsujen pikkumustaa.
  Ihana idea tuo maksikkaruukku, taidan "lainata" ideaasi. Mukavaa illanviettoa molempiin tapahtumiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten totta, että asusteilla saa kivasti muutettua hyvän perusasun ilmettä. Pikkumustasta saa varmaan ihan toimivan, kun maustaa vähän kesäisemmillä kengillä ja koruilla. Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 3. Tuollaisen mansikkaruukun ottasin minäkin tuliaislahjaksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienestä taimesta voi tulla iso ilo, kun siitä riittää makupaloja seuraavanakin vuonna :)

   Poista
 4. Onpa suloinen! Itse olen nyt ostanut muutamiakin mrkkoja kaappiin, jos joskus tarvitsee. Silti tuo tunne on niiiin tuttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joitakin vaatteita tarvitsee harvoin, mutta niitä olisi hyvä olla kaapissa varalla. Nyt voisi alesta tehdä sopivia löytöjä.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...