keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Päivä Tildan huoneessa

Tässä kuvassa on yksi kesäisistä unelmahuoneista. Siinä on jotain vanhaa, jotain uutta, jotain sinistä, kenties jotain lainattuakin. Tämä huone on Tildan ompelukirjasta, ja sen tunnelmassa on jotain kiehtovaa. Se voisi olla mökiltä, rantatalosta tai vaikkapa huvimajasta. Tunnelma on rento mutta kodikas kivoilla yksityiskohdilla maustettuna. Kuvassa on jotain utuista ja pehmeää sekä ripaus leikkisyyttä ja romantiikkaa niin kuin Tildan maailmassa yleensä.

Kesä on sopivaa aikaa myös ajatusten tuulettamiseen ja suunnitelmien tekemiseen. Vuosi on puolessa välissä. Hiekkarannalla, puistoissa ja penkillä tuumaillessa voi leikitellä vapaasti ajatuskuvioilla, katsoa mitä haaviin jää, ja sitten tehdä uusia suunnitelmia.

Tänään aion osan päivästä viettää välimerellisissä tunnelmissa. Katsotaan minkälaisia herkkuja makuaisteille on tarjolla :) Lupaan napata sieltä teillekin maistiaisia.Tässä muuten Muumifaneille jälleen jotain kivaa. Törmäsin ruokakaupassa tällaisiin pefletteihin, joiden valmistaja on Emendo. Heillä näyttäisi olevan myös verkkokauppa. Mietin, että tällainen voisi sopia mökkituliaisiksi.


Katsotaan mitä päivä tuo tullessaan tällä kertaa. Kuulemisiin ja nautitaan kesäpäivästä :)

6 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma tuossa ylimmässä kuvassa! Ja voi kuinka hauskoja muumi-peflettejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä kaikkia tuotteita ne vielä Muumeille keksiikään :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. ♥ Tilda ja Muumit samalla kertaa. Liikaa ihanaa mahan täydeltä :)

   Poista
 3. Kaunis ja tunnelmallinen huone :)
  Ja nuo Muumi-pefletit ovat kyllä suloisia!
  Mukavaa kesäpäivää!

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...