keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Nomination ja Thomas Sabo

Keräätkö jotain tiettyä korusarjaa? Voi, miten maailmassa onkaan paljon kaikenlaisia koruja, jotka olisi kiva omistaa. Sain Nomination-rannekkeen vuosia sitten, ja aloin keräämään siihen erilaisia paloja. Olen tainnut saada kaikki palat lahjaksi merkkipäivinä ja erityistilanteissa.

Myös Thomas Sabo -sarja on nuorekkaan kiva. Personointi ja tuunaaminen on trendikästä vähän joka asiassa, joten on myös kiva rakentaa sellainen koru, joka tuntuu omalta.


Tässä on Nomination-rannekkeeni. Jos oikein tarkasti katsoo, niin yksi tuollainen pala on Rooman Fontana di Trevi -suihkulähde, joka on merkityksellinen paikka meille mieheni kanssa :)

Olen muuten aika laiska käyttämään mitään koruja kotona. Tykkään tepastella löysissä oloasuissa, eikä mikään saa kiristää tai puristaa. Siksi otan myös yleensä korut pois. On muuten hauskaa nähdä sellaisia leidejä, jotka suurin piirtein perunamaallakin kulkevat sormukset sormissa ja helyt korvissa. Tyylistä tinkimättä aamusta iltaan. Respect :)


Tämä Nomination -nahkaranneke on myös aika söpö. My BonBons -sarjassa lahjarasioiden ja pakkausten värimaailma ovat kuin karkkikaupasta.Kesällä on kiva pitää jotain kevyttä, joka ei hiosta liikaa. Miten olisi nilkkaremmi tai varvassormus? Taidanpa selailla vähän vielä kuvastoa, jos sieltä löytyisi vaikkapa lahjavinkki :)

12 kommenttia:

 1. mie sain jouluksi mieheltäni ensimmäisen nominationi ja olen kyllä super tyytyväinen. kalevalan korusarjoja kerään..tai yleensähän se menee niin, että saan jotkut korvikset jostain ja sit pitää ite alkaa kytätä tarjouksia jtta setti olis täydellinen XD kaksi nominationia olen saanu nyt puolen vuoden aikana ja toinen niistä on aivan erityinen, koska siinä on kaikki palat valmiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo palajuttu on kyllä kiva, kun se liittyy johonkin tapahtumaan. Samalla ne kivat hetket ovat sitten aina läsnä.

   Poista
 2. ♥ minä hamstraan vähän sitä sun tätä :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tyyli vaihtelee vähän vuodenaikojen mukaan. Välillä tekee mieli irrotella ja ostaa hassut korvikset, vaikka tietää ettei niitä kovin kauan käyttäisikään :)

   Poista
 3. Itse kerään juurikin tuota thomas saboa :) välillä tykkään laittaa siihen kaikki killuttimet, toisinaan laitan vain yhden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sabon ranneketjuhan on kaunis sellaisenaankin. Sabolla on muuten ihanat lahjarasiat ja pakkaukset :)

   Poista
 4. Mulla on kaksi ranneketta noita perus nominationeita ja pidän niistä ihan hirmusti kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan paloista tulee uusi ranneke sitä mukaa, kun toiseen saa lisäpalasia. Siitä voi sitten aloittaa uuden keräilyn.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos. Alun perin suunnittelin, että keräisi vaan muutamaa eri kiveä, mutta toisin kävi. Nyt se on tuollainen värikäs, jossa kaikki kukat kukkii. It`s my life:)

   Poista
 6. Ihanan kokonaisuuden olet rakentanut ♥ Olen kuin harakka, kaikki kiiltävä kiinnostaa ja sen huomaa koru lootasta.
  Ensimmäinen snö of sweden tuli tilattua ruotsista, kun suomesta niitä ei vielä silloin mistään saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne tosiaan virtaukset tulee välillä vähän jälkijunassa, mutta onneksi on verkkokauppoja.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...