perjantai 14. kesäkuuta 2013

Neljä värikylpyä kesään

Pirtsakkaa perjantaita! Viikonlopun tunnelmat lähtevät tänään käyntiin värikkäillä kuvilla. Meillä on ollut pari päivää todella harmaata ja sateista. Olimme eilen ulkoilmakonsertissa ja kastuttiin niin perusteellisesti, että vieläkin on vähän kurkku karhea. Laittelen aiheesta vielä oman postauksen myöhemmin. Kivaa oli ja tunnelma mitä parhain. Onneksi kaatosade tuli vasta ohjelman loppupuolella.

Myöhään illalla tyttäreni tuli vielä reissusta kotiin pienten tuliaisten kera. Laitan niistäkin sitten tänne kuvia. Sateesta huolimatta tai juuri sen vuoksi löysin neljä sellaista kuvaa Ricen valikoimasta, joissa on värien lisäksi jokin kiva yksityiskohta.

Tämän kuvan sohvaa olen ihastellut kauan. Sen muotoilussa ja koristelussa on jotain romanttista. Tyynyjen väriä vaihtamalla tunnelmasta saa ihan erilaisen. Lamppu on myös aika veikeä.


Tikkupullat kuuluvat retkeilyyn, ja niitä onkin tullut paistettua nuotion ääressä monta kertaa. Vuosia sitten kertakäyttöastiat olivat aika pelkistettyjä. Nyt tarjolla on melkoinen valikoima eri valmistajilta hauskoja kuvioita ja tarvikkeita.


Tykkään ihan mahdottomasti pienistä ovellisista kaapeista. Ovi voi olla umpinainen tai lasiovi. Olen käynyt myös museoissa katsomassa vanhoja talonpoikaiskaappeja, joissa on kauniit ja värikkäät maalaukset. Ne ovat upeita käsitöitä. Pieniä kaappeja voi pitää myös pöydällä.


Pieni ja hassu tarvike on pöytäliinan pidike tai paino. Silloin, kun etsin niitä joku vuosi sitten, niin vaikea oli löytää mitään hauskaa. Nyt olen löytänyt kivoja sydämiä, hahmoja ja muita vekkuleita teemoja. Painot voi askarrella myös itse.Tällaisissa tunnelmissa toivotan ihanaa perjantaita ja viikonlopun odotusta kaikille teille!  ♥   ♥   ♥  

Kuvat: Rice

2 kommenttia:

  1. Värit ovat ihania ja jos minulla olisi lapsia niin heidän huoneensa olisi aika värikylläinen. Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rentoa ja mukavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...