perjantai 14. kesäkuuta 2013

Miljazz-piknik ja kaatosade

Eilen lähdettiin visiitille Miljazz -tapahtumaan, ja täytyy sanoa että kannatti. En ole mikään varsinainen jazz-musiikin kuluttaja, mutta ulkoilmakonsertti, piknik-meininki ja kesäinen tunnelma kelpaavat aina. Tutut biisit oli paketoitu helposti omaksuttavaan muotoon.

Ilmainen puistokonsertti tarjosi musiikkia moneen makuun ja kaiken ikäisille. Kuulemani mukaan tämä tapahtuma on alun perin ollut yksittäinen puistotapahtuma Mikkelissä. Suosion myötä tapahtuma on laajentunut, ja tänä vuonna se järjestetään 12 paikkakunnalla. Sotilassoittokunnat näyttivät huikeaa osaamistaan tunnettujen artistien kera, ja ilta huipentui erityisesti nuorten soittajien näyttävään show-meininkiin, jossa vedettiin asenteella hittejä.


Alkuilta kului melko hyvässä säässä. Monet olivat tulleet paikalle piknik-korien ja kuohuviinin kera. Huovat ja kokoontaitettavat istuimet olivat käteviä. Tarjolla oli myös sotilaskodin eli sotkun kuuluisia munkkeja. Niitä piti päästä kokeilemaan, kun monta juttua niistä olen kuullut. Olihan ne pehmeitä ja maistuvia.


Konsertti kesti reilut kolme tuntia, ja eri bändit ja solistit vaihtuivat välillä. Sitten alkoikin sellainen kaatosade, joka sai osan väestä lähtemään autolle karkuun. Olihan meillä sateenvarjot ja kunnon vaatetus, mutta siitä ei ollut mitään hyötyä, kun vettä piiskasi vaakatasossa tuulenpuuskien kera. Bändi veti homman silti täysillä loppuun. 

Nyt harmitti, että olen jahkaillut sadetakin ostamista. Kyllähän sellaiset kertakäyttöiset toimivat hätätilanteessa, mutta kunnon sadetakki olisi ollut hyvä lisä varustukseen. Taidanpa siis tutkailla uudestaan mallistoja tarkemmin :)

Ösregm of Sweden / Inreda.com

Oletko muuten käynyt Porin jazzeilla tai kuuluuko jokin tietty tapahtuma sinun kesään? Me ollaan silloin tällöin menty ihan fiilistelemään ja kiertelemään ihan kesäisen tunnelman vuoksi :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Olenkin tässä miettinyt, että mikä väri olisi kivoin. Toisaalta valkoinen, mutta toisaalta tuollainen sini-turkossi...♥

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...