lauantai 8. kesäkuuta 2013

Merelliset ostokset ja häähumua

Rempseää lauantaita kaikille! Aurinko on tänään taas simpsakkana hereillä ja valmiina tarjoamaan valoisan kattauksen päivään. Tulipa katsottua myöhään illalla vielä leffakin. En tiedä, onko Rock of ages sinulle tuttu, mutta parituntinen kyyti tarjosi kaikki aikakauden karikatyyrihahmot ja biisit musamaailmasta huumorilla maustettuna. Juoni ei ollut kummonen, mutta musat ja niiden esittäminen oli huolella tehty. Sille täytyy kyllä ihan nostaa hattua.

Tässä viimeisin hankinta. Se ei ole hattu tai päähine, joten huivi sitten :) Sinivalkoinen pallokuvio tuntui hauskalta, ja kun lahjakortista oli vielä osa käyttämättä, niin tällainen lähti sitten matkaan.Tämä on puolestaan tuliainen, jonka sain loppuviikosta. Sopii rantaelämään, helteeseen, lenkkeilyyn ja vaikkapa puutarhaan :) Konstailematon perusvaate, jossa ankkuri viehätti kovasti. Ostospaikka on Stadium.


No nyt tarttisi lähteä sitten liikkeelle hoitamaan päivän agenda, jotta olen sitten pelipaikalla, kun Madeleine sipsuttaa alttarille. Odotan kovasti puvun näkemistä, ja totta puhuen myös sulhasen olemusta. Lehdistä on saanut pikkusen yksipuolisen kuvan, joten ehkä näkökulmia tulee lisää live-tilanteessa. Ja kaikkiahan ei kuninkaalliset häät hetkauta yhtään.

Pitäisiköhän häihin pukeutua asianmukaisesti. Tiedän, että sellaistakin tapahtuu oikein asialle vihkiytyneiden parissa. Silloin laitetaan ykköset ja hattu päälle, ja vähintään kuoharit kilistellään. No. Meikäläinen on ihan puutarhakamppeissa teemuki kädessä :)

Päivän sää sopii myös grillaamiseen, joten eiköhän siihenkin sopiva rako löydy viimeistään illalla. Heipparallaa ja kuulemisiin :)

2 kommenttia:

  1. Jälleen ihana postaus. Upea huivi ja tuliainen, ihanat!
    Mukavaa päivää :)

    VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...