sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Mansikkatorttu ja iltakuohis

Juhlan aika on pikkuhiljaa kääntymässä kohti uutta viikkoa. Monella alkaa kesäloma, mutta meikäläinen sinnittelee vielä pari viikkoa. Onhan tämä juhannus sellainen sopiva miniloma tässä välissä. Kävin taydentämässä vähän ruokavarastoa, kun kaupat olivat auki. Huh. Ihan kuin olisi jostain mörrimöykyn kolosta ryöminyt ihmisten ilmoille. En kaivannut vielä yhtään sitä tempoa ja menoa, joka sieltä tuli vastaan.

Illan tunteina kääriydyimme vielä marjaisaan makupöytään. Kääretorttu valmistui nopeasti, päälle kermavaahtoa ja marjoja. Makea iltapala huuhdeltiin alas kuohuviinillä. Vähän kilistelyä edullisten huutokauppalöytöjen kunniaksi samalla :)


Taitaa tulla myös ruokapöytään jonkinlainen paluu arkeen. Liikaa herkkuja ja liian vähän liikuntaa.


Mikä ihme tuossa meren tuijottamisessa viehättää. Sitä voisi katsella loputtomiin. Ei tule peltoa, metsää tai vesiämpäriä yhtä kauan tuijotettua, vaikka niistäkin on kokemusta :)


Toivottavasti sinulla on ollut mukavia hetkiä juhannuspussissa. Huomenna rävähtää alennusmyynnit, ja osittain ne ovat käynnistyneet jo tänään. Onneksi huomenna on muita kiireitä, niin säästyy mieli penkojaisilta. Kuulemisiin, ihanat!

8 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ♥ Ja ihanaa uutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea mukavaa toivotan myös sinulle!♥♥

   Poista
 2. Nami mikä herkullinen kuva! Kivasti olet keksinyt laittaa mansikat tikun päähän paperisen vuoan kanssa ;) Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen innostunut viime aikoina hyödyntämään puisia grillitikkuja kattauksissa. Ne vapauttavat myös pöytätilaa, kun laittaa syötävät tikkujen päähän :)

   Poista
 3. Ihanaa! Juuri näin pitääkin kesällä nauttia! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienille nautinnoille pitää aina vähän raivata tilaa :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...