torstai 20. kesäkuuta 2013

Mansikkaa ja Abban Agnetha

Heissulivei kaikille! Kävihän siinä sitten kuitenkin niin kuin aavistelin, että maraton-ostosreissusta jäi kuitenkin muutama tarvike ostamatta. Miten ei tullut mieleen, että kananmunia ja sokeria pitäis olla kaapissa? Hypistelin ja fiilistelin kaikenlaisia oliivipurkkeja, aurinkokuivattuja tomaatteja, basilikaa ja erilaisia juustoja. Sitten tällaiset perusjutut unohtuivat totaalisesti.

Villasukat on jo jalassa, sitten vaan mukava asento ja sohvalle nautiskelemaan. Tässä on mun ihan oma iltapala. Muutama mansikka, appelsiinisuklaata ja Agnetha Fältskogin levy. Just Se Abban Agnetha. My colouring book on ilmestynyt aikoja sitten, mutta se sopii juuri rentoutumiseen. Kaunis ääni ja levollista musaa. Ripaus Guccin hajuvettä kuuluu asiaan :)


Nämä sydän-söpöliinit ovat muuten käsintehtyjä saippuoita. Kauppareissulla törmäsin ihanaan myyntipisteeseen, ja tarjolla oli tällaisia ihanuuksia juhannussaunaan. Heillä näyttäisi olevan verkkokauppa myös, ja lisätietoja löytyy linkistä:.Onnenpussi Tällaisiakin pikkuruisia, koristeltuja kiviä oli tarjolla.


Kalenteri näyttää juhannusta. Olen eri vuosina viettänyt juhannusta monin erilaisin tavoin. Festareilla on tullut käytyä, telttaretkiä tehtyä, tapahtumat, juhannuskokot, asuntovaunut, mökki ja veneily on koettu. Olen lähettänyt pullopostia, käynyt savusaunassa, hyppinyt avomerellä veneestä uimaan, juossut heinäpellossa, nukkunut auton etupenkillä. On ollut loistavia juhannuksia ja myös fiaskoja. On ollut lämmin ja kylmä. Joskus tuliaisina on ollut vain hyttysenpuremat. Eniten nautin nykyään kiireettömyydestä, hyvästä syötävästä ja pienistä asioista. Katsotaanpa mitä tämä juhannus tuo tullessaan :) Ihania hetkiä myös sinulle toivottaen. Kuulemisiin :)

2 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...