tiistai 11. kesäkuuta 2013

Levotonta läpändeerusta

Miksi kaupoissa pitää olla kaikenlaisia houkutuksia, kuten nyt esimerkiksi kukkaruukkuja, laatikoita ja kaikkea muuta ranskalais-italialais-romanttista hömpänpömppeliä. Kukkaruukkuja on ihan riittävästi, paitsi muutama meni halki talven jäljiltä. Sitten oli tällainen namiskuukeli vastassa. Ovella pitäisi olla erikseen sellainen varoituskyltti. "Täällä ei ole mitään uutta" " Ei kannata poiketa". Toisaalta ehkä se olisi jopa tehokkaampaa kuin suora markkinointi. Sitten varmaan tulisi mentyä ovesta tyyliin, antakaas kun mä tarkistan, onko täällä mitään : )

No siinä se nyt sitte on, ja näyttääkin niin piristävältä ja iloiselta. Nyt jos olis sellainen psykologinen musteläiskätesti, niin näkisin siinä vaan tällaisen ihanan kukkalaatikon :)


Niin, ja tomaatit ovat saaneet jo väriä. Mikään ei rusketu räntäsateessa, mutta nyt on pukannut sen verran valoa, että ateria on kohta tarjolla. Kasvaakohan ne paremmin, jos niille laulaa tai juttelee...Mitä jos raakileetkin tippuu terassille, jos alkaa hoilottamaan.....No nyt on taas niin levottomia juttuja. Se johtuu vaan siitä, että olin koko aamupäivän koulutuksessa, jossa aivonystyröitä sparrattiin tavoittelemaan kuuta taivaalta. Sellaisen pyörityksen jälkeen piti tarkistaa oma nimikin paperista. Oli se sellaista kosmista juhlaa. Sitten kun vielä saisi kaiken käytäntöön. Ei muuta kuin käsijarru pois päältä, kaasua ja moottoritielle.

Toivottavasti sinun viikkosi on alkanut mainiosti. Taidan lähteä sulattelemaan aamupäivän oppeja raittiiseen ilmaan. Kuulemisiin, ihanat!

4 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...